Camera Beveiliging | Vakkundige installatie ✅ Nederlandse voorraad ✅ 2 jaar garantie ✅ Gratis technische ondersteuning ✅

Camera Beveiliging

Camera beveiliging Camera beveiliging voor uw woning nodig en wilt u hier meer informatie over? Dan bent u aan het juiste adres bij Intercom Direct. Wij zijn dé expert in camerabeveiliging ,  intercomsystemen en draadloze video deurbellen , alles om uw woning te beveiligen en u een veilig gevoel thuis te geven. Van enkele beveiligingscamera’s voor buiten tot diverse camera...

Camera beveiliging
Camera beveiliging voor uw woning nodig en wilt u hier meer informatie over? Dan bent u aan het juiste adres bij Intercom Direct. Wij zijn dé expert in camerabeveiligingintercomsystemen en draadloze video deurbellen, alles om uw woning te beveiligen en u een veilig gevoel thuis te geven. Van enkele beveiligingscamera’s voor buiten tot diverse camera pakketten kunt u bij ons direct in de webshop kopen. Hier eerst vrijblijvend advies over ontvangen? Benader onze klantenservice dan direct.

Camera beveiliging voor buiten
Wilt u een veilig gevoel in de omgeving van uw woning en bent u opzoek naar camerabeveiliging voor buiten? Dan hebben wij een ruim assortiment aan beveiligingscamera’s, wifi camera’s en totaalpakketten. Met onze beveiligingscamera’s bent u voorzien van de hoogste kwaliteit voor een gunstige prijs, wel zo fijn. De camera’s hebben minimaal een 4MP HD camera met een resolutie van 2560 x 1920, zijn IP66 waterproof, hebben nachtzicht tot 30 meter en hebben eigen bewegingssensoren. De opnames kunnen in de cloud of FTP server opgeslagen worden. Zo heeft u de beelden van de afgelopen periode altijd bij de hand in het geval van calamiteiten. Camera beveiliging inclusief installatie het installeren van de camerabeveiliging is gemakkelijk bij bijgeleverde handleiding. De systemen van Reolink zijn zo ingesteld dat je binnen enkele minuten al up-and-running bent. De camera’s zijn gemakkelijk aan elkaar te koppelen via de NVR (Network Video Recorder). De keuze om op bewegingssensor te filmen of continu op te nemen is er ook met de camera beveiliging van Intercom Direct. Hiervoor is geen los abonnement nodig wat bij veel aanbieders wel het geval is, zo bespaar je veel geld en betaal je alleen voor wat je daadwerkelijk gebruikt. Wel zo eerlijk vinden wij.

Lukt het toch niet helemaal met de installatie, dan kun je de klantenservice tijdens kantooruren bellen voor gratis ondersteuning. Zij staan je graag te woord om ervoor te zorgen dat de installatie zo simpel en vlekkeloos mogelijk gaat. Toch niet zo handig? Wij bieden ook Camerabeveiliging inclusief installatie. Vraag hier voor vrijblijvend advies en één van onze adviseurs helpt u graag verder.

Huis beveiligen met camerabeveiliging
Wacht dus niet langer met het beveiligen van uw huis d.m.v. camerabeveiliging. Weet u niet welk pakket of camera u moet nemen, laat u dan vrijblijvend adviseren. Wij staan voor kwaliteit en een scherpe eerlijke prijs. Hierdoor heeft u de extra beveiliging die u nodig heeft voor een veilige prijs.