Samenwerking IntercomDirect en Comelit Nederland

Sinds kort is IntercomDirect een samenwerking gestart met Comelit Nederland. Door deze samenwerking krijgt IntercomDirect de mogelijkheid om Comelit systemen met installatie aan te bieden voor aantrekkelijke prijzen. Comelit is een van de grootste merken in Intercomsystemen wereldwijd. Het zal ons dus ook niet verbazen als u ze in Nederland wel eens heeft zien hangen of dat u thuis ook gebruik maakt van een Comelit intercomsysteem.

Doordat IntercomDirect nu ook Comelit intercomsystemen aanbiedt heeft u ook de mogelijkheid om bij Comelit te blijven maar wel te kunnen upgraden naar moderner systeem. U kunt ervoor kiezen om een systeem aan te schaffen met meerdere buitenpanelen en binnen monitoren, maar dit is niet het enige. U kunt ook selecteren op functionaliteit zoals een camera module, WiFi, RFID of een elektrisch slot.

Extra functionaliteiten:

    • Met een camera module kunt u altijd zien wie er voor de deur staat als er aangebeld wordt.

    • Wilt u ook de mogelijkheid hebben om via uw mobiel te kunnen zien wie er voor de deur staat, kies dan voor een systeem met een WIFI-module. Zo kunt u heel gemakkelijk de monitor verbinden met uw WI-FI thuis. Met een app op uw telefoon kunt u de monitor verbinden met uw telefoon om voortaan ook de oproepen op uw mobiel te ontvangen.

    • Nooit meer opzoek naar je sleutels. RFID maakt dit voor u mogelijk. Scan u RFID-tag tegen het buitenpaneel en de deur zal voor u ontgrendeld worden.

    • Is er een elektrische slot aanwezig? Dan kunt deze eenvoudig aansturen met een van uw monitoren in huis.

Alleen met installatie te verkrijgen

Momenteel heeft IntercomDirect alleen de mogelijk om Comelit systemen te verkopen inclusief installatie. Door onze technische specialisten wordt elk type intercomsysteem vakkundig geïnstalleerd en krijgt u als klant een duidelijke uitleg over de werking van het systeem. Mocht u na de installatie toch nog vragen hebben, kunt u altijd telefonisch of via de website contact met ons opnemen! Hiervoor is ons klantenservice elke werkdag tussen 09:00 en 17:00 beschikbaar.

Bij elk Comelit intercomsysteem wordt een Nederlandse handleiding meegeleverd. In deze handleiding kunt u alle informatie vinden betreft uw intercomsysteem en hoe u hem moet installeren. Dit betekent; Binnen no-time een werkend Intercomsysteem!


Gratis adviesgesprek