Wat is een deurbel draadloos met intercom?

Een draadloze deurbel met intercom betekent dat u de deurbel niet hoeft aan te sluiten op de netstroom, maar dat de deurbel werkt op batterijen of op een accu. Dat is tevens meteen het grootste nadeel. De batterijen moeten vervangen worden of de accu moet opgeladen worden. Het betekent dat er altijd momenten zullen zijn dat intercom niet werkt op de momenten dat je hem wel echt nodig hebt. Het is minder veilig en er is meer kans op storingen dan een bekabelde intercom. Je kan er slechts 1 huishouden op aansluiten en bovendien moet je jezelf altijd registreren. Kortom een draadloze deurbel met intercom is in de meeste gevallen helemaal niet handig in gebruik.

Waarom een bekabelde intercom?

Bij een bekabelde intercom verbinding heb je de zekerheid van een stabiele verbinding en een veilige verbinding. Uiteraard hoef je nooit de batterij te vervangen of accu op te laten waardoor je altijd connectie hebt. Bovendien heb je geen registratie nodig, alleen als je de app wilt gebruiken om het intercomsysteem met je smartphone te gebruiken moet je je registreren. Verder heb je nooit last van storingen door elektronische radio golven.

Heb je onze draadloze video deurbel gekocht en hang je deze op de plek van je oude deurbel? Volg de gebruikershandleiding en zie hoe je in een paar simpele stappen de draadloze deurbel zelf ophangt! Kortom alleen maar voordelen ten opzichte van een draadloze deurbel met intercom.

Zoals eerder aangegeven werken de Intercomsystemen van IntercomDirect niet op batterijen. De IP-intercomsystemen worden aangesloten aan een POE switch, die de aangesloten monitoren en buitenpanelen voorziet van stroom en data. Er hoeft dus maar 1 enkele kabel worden getrokken.

De 2-draads en 4-draads intercomsystemen krijgen hun stroom door middel van een 2-draads of 4-draads kabel. Gelukkig is er in de meeste appartementen/huizen bekabeling aanwezig, die veelal kan worden hergebruikt. Onze installateurs komen graag kijken of dit bij u ook mogelijk is.

Hoe werkt een bekabelde deurbel met intercom?

De installatie is tegenwoordig niet moeilijk. Als u een bekabelde deurbel met intercom aanschaft dan krijgt u deze thuis toegestuurd met een uitgebreide en heldere instructie. U kunt deze dan op simpele wijze aansluiten maar mocht u dat niet kunnen of willen doen, dan doen wij dat uiteraard graag voor u. Als u gebruikt maakt van een intercomsysteem, installeert u eenvoudig de bijbehorende App. Zo kunt u met uw bezoeker aan de voordeur staat spreken, waar u ook bent. Zo geeft u eenvoudig aan dat u niet thuis bent, of verteld u aan de postbode waar hij uw bestelde pakketje mag neerzetten! Dit werkt alleen bij onze IP-Intercomsystemen (internet protocol) en draadloze deurbellen (2-draads). Bij onze overige 2-draads en 4-draads sytemen heb je alleen een buitenpost en een binnenmonitor.

Heb ik daar een abonnement bij nodig?

Voor het gebruik van de draadloze deurbel met intercom heeft u in geen abonnement nodig. Uw mobiele telefoon ontvangt het gesprek zoals u een telefoongesprek zou ontvangen. Omdat de verbinding draadloos is, is het wel nodig dat u thuis tussen de binnen monitor en de WiFi ontvanger een WiFi verbinding heeft. Het signaal wordt namelijk vanuit de WiFi verbinding doorgestuurd naar uw telefoon. 

Heeft u een draadloze video deurbel van IntercomDirect?

een belangrijk voordeel van onze draadloze deurbel is dat je gemakkelijk een SD kaart toevoegd (Max.128GB). Zo kun je kosteloos de opgenomen beelden opslaan en terugkijken. Heb je de beelden toch liever in de cloud? Dan is dit optioneel ook mogelijk met een online cloud abonnement.

Waarom zou ik een bekabelde deurbel met intercom bestellen bij Intercomdirect?

Er zijn meerdere aanbieders op de markt als het gaat om draadloze deurbellen of bekabelde deurbellen, maar bij IntercomDirect kunt u terecht als u kwaliteit wilt hebben en een snelle levering, met of zonder monteur aan huis. Bij ons bent u verzekerd van professionele ondersteuning en kunt u altijd terecht met vragen. Verder betaalt u bij ons veilig via PayPal, IDeal of via uw bank. Uiteraard heeft u bij IntercomDirect altijd twee jaar garantie.

Ben je goed genoeg geïnformeerd over een deurbel draadloos met intercom? Wellicht bent u ook geïnteresseerd in onze andere producten, klik hiervoor op een van de onderstaande links:

Intercomsysteem kantoor: Intercomdirect kantoor

Intercomsysteem VvE: Intercomdirect VvE

Intercomsysteem zakelijk: Intercomdirect zakelijk

VEELGESTELDE VRAGEN (FAQ)

MEEST VERKOCHTE PRODUCTEN