Video deurbel zonder abonnement. Hoe werkt het?

Als u een video deurbel zonder abonnement wil aanschaffen dan werkt het als volgt: de bel gebruikt uw WiFi netwerk (WiFi netwerk) om u te bereiken, als u uw video deurbel gekoppeld heeft op uw Wifi netwerk gaat het allemaal verder vanzelf. Op uw telefoon installeert u op eenvoudige wijze de app, en deze zal u informeren als er iemand op de deurbel drukt. Drukt die persoon op de bel dan ontstaat een verbinding die vergelijkbaar is met het waarschijnlijk bekende videobellen: het videobellen werkt alleen één richting uit: de persoon bij de deur kan u niet zien, u die persoon wel. U kunt met elkaar spreken zoals u dat over de telefoon gewend bent. Naast het bellen kunt u ook eenvoudig via de App de voordeur openen. Bent u niet direct in de gelegenheid om te reageren dan is dat ook niet erg, er zal dan een opname gemaakt worden die u terug kunt zien wanneer u dat schikt. U bepaalt zelf hoelang de opnames in de App bewaard blijven. Deze functionaliteit werkt enkel met onze IP (Internet Protocol) video deurbellen.

Heb ik daar een abonnement bij nodig?

Voor het gebruik van de video deurbel is geen abonnement nodig, dat is het mooie van dit systeem. U ontvangt de beelden in HD-kwaliteit op uw mobiele telefoon, uw eigen WiFi netwerk zorgt voor de koppeling. Dat kost net zoveel als bellen met WhatsApp, niets dus!. De enige reden die mensen ertoe doet beslissen om toch een abonnement te nemen, is dat de opnames dan langer bewaard worden en er een back-up beschikbaar is. Bij ons intercomsysteem beslist u zelf wat u met de beelden doet. Dit scheelt u een hoop kosten. Doormiddel van een Micro SD-kaart worden de gemaakte beelden opgeslagen op uw binnenmonitor. De opgeslagen beelden kunnen eenvoudig worden bekeken via de binnenmonitor of App. Wil je de beelden graag op je computer plaatsen, dat kan. De Micro SD-kaart kan gemakkelijk aangesloten worden op uw laptop of computer. Maakt u gebruik van de App en heeft u een gesprek gemist? De gemaakte foto kan in de App teruggevonden worden met datum en tijd. Oftewel, gratis back-up!

Waarom zou ik bij IntercomDirect moeten bestellen

IntercomDirect is dé leverancier als het gaat om video deurbellen, zonder abonnement. Wij zorgen voor een vlotte levering! Wanneer u bij ons bestelt zorgt IntercomDirect ervoor dat de producten dezelfde dag al voorbereid worden voor de verzending. Dit draagt een enorme zorg aan de snelle levering van IntercomDirect! Heeft u vragen? Dan zijn wij altijd te bereiken, we helpen u graag bij de keuze voor de perfecte video deurbel dat past in uw situatie. Daarbij gaat de betaling soepel, eenvoudig en heel veilig. U kunt betalen via PayPal, iDeal of via uw eigen bank, net wat u het makkelijkst vindt. Op alle producten bij Intercomdirect.nl heeft u uiteraard twee jaar garantie.

Wilt u meer lezen? Klik dan op de volgende links.

Intercomsysteem kantoor: Intercomdirect kantoor

Intercomsysteem VvE: Intercomdirect VvE

Intercomsysteem zakelijk: Intercomdirect zakelijk

VEELGESTELDE VRAGEN (FAQ)

MEEST VERKOCHTE PRODUCTEN