Veiligheid door waakzaamheid

“Wij waken over uw en onze eigendommen”. Herinnert u zich deze bordjes nog? Er is veel veranderd op het gebied van camerabewaking. Tegenwoordig is een professioneel camerasysteem een verstandige investering in uw persoonlijke of zakelijke beveiliging. Wij analyseren uw situatie en geven u advies op maat.

Wij werken met de nieuwste technieken op het gebied van camerasystemen. Niet alleen worden de bekabelde systemen in een modern jasje gestoken, ook draadloze camerasystemen behoren tot de mogelijkheden.

Naast complete pakketten is het mogelijk losse onderdelen te bestellen. Soms is een uitbreiding van uw bestaande systeem op deze manier voordelig te realiseren. Bij ons krijgt u professioneel advies en betrouwbare ondersteuning van onze afdeling support.


Vraag hier uw offerte aan

Technische ondersteuning

Mocht er onverhoopt een storing optreden, dat staat onze storingsdienst 24/7 tot uw beschikking. Het kan altijd gebeuren dat er schade aan uw camerasysteem ontstaat. Of het nu gaat om een kabelbreuk, kortsluiting of vandalisme: onze ervaren monteurs zorgen dat uw installatie zo snel mogelijk weer operationeel is. Periodiek onderhoud aan uw camerasysteem verlengt de levensduur. Informeer naar onze service- en onderhouds abonnementen.

Heeft u momenteel last van een storing? Of werkt uw intercomsysteem niet naar behoren? Neem dan direct contact op met onze onderhoudsdienst. Bij calamiteiten zijn wij 24/7 bereikbaar.


Neem contact met ons op

MEEST VERKOCHTE PRODUCTEN

Onderhoud

Periodiek onderhoud aan uw camerasysteem verlengt de levensduur. IntercomDirect biedt u diverse mogelijkheden op het gebied van onderhoud. Bedrijfszekerheid van beveiligingssystemen is vanzelfsprekend, maar geen garantie. Wij adviseren u daarom altijd te informeren naar onze service- en onderhoudsabonnementen.

Prijzen en tarieven

Wij houden van duidelijkheid en transparantie. U ontvangt vooraf altijd een gespecificeerde prijsopgave, zodat u weet waar u aan toe bent. Op onze prijzenpagina vindt u de actuele tarieven.

IntercomDirect werkt samen met vaste leveranciers en is daardoor in staat concurrerende prijzen te hanteren. Ons inkoopvoordeel delen wij graag met onze klanten.


Bekijk hier onze prijzen en tarieven

PROJECTEN

Camera installatie Vrijstaande Woning

Vrijstaande Woning
Gehele Woning
Almere

Bekijk project

High-end Video Intercomsysteem 4 Appartementen

High-end Appartementen
4 Appartementen
Amsterdam

Bekijk project

Video-intercom installatie en Postkast vervangen

3 Appartementencomplexen
18 Appartementen
Hilversum

Bekijk project

VEELGESTELDE VRAGEN (FAQ)