Deuropeners

Wil u gemakkelijk uw deur op afstand open maken? Of wil u uw poort gemakkelijk openen voor bezoekers? Dan is een deuropener erg handig en geschikt! We hebben verschillende intercomsystemen die zo werken dat u op afstand de deur kan openen, ook wel een automatische deuropener. Een automatische deuropener geeft ruimte wanneer u een poort heeft, maar ook in een flat of appartement is het erg geschikt. De deuropener is op afstand te activeren door een knop in huis of via een automatische sleutel. Benieuwd naar de deuropeners en wat we voor u kunnen betekenen? Kijk snel verder!

Intercom met deuropener

Wanneer u in een flat woont of in een appartementencomplex heeft u vast te maken met een intercomsysteem. Een intercomsysteem werkt samen met een deuropener zodat u op afstand de centrale entreedeur kan openen. Daarbij kan u via de intercom ook gemakkelijk met de bezoeker praten of zelfs de bezoeker bekijken via de video-intercom. Een intercom komt eigenlijk altijd samen met een deuropener waardoor ze ideaal kunnen samenwerken. Benieuwd naar de mogelijkheden van het installeren van een deuropener? Of welke deuropeners er zijn? Bekijk de mogelijkheden voor intercom systemen, deuropeners en meer gemakkelijk op onze website!

Onze service

Bij Intercom Direct staan we voor kwaliteit en service en willen we alleen het beste leveren. Daarom hebben we de beste mensen in huis en weten we alles af van de verschillende systemen waaronder de deuropeners. Onze monteurs zijn zelfs zo ervaren dat ze ook met niet bekende systemen kunnen werken om te helpen met de reparatie of installatie van nieuwe onderdelen. Benieuwd naar wat wij allemaal kunnen en doen? Neem een kijkje bij onze verschillende projecten of vraag gratis advies aan om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.


Vraag hier uw offerte aan