Ervaar het gemak van een Draadloze Deurbel

Met een draadloze video deurbel weet u altijd wie er voor uw deur staat.

In een tijd waarin criminaliteit alleen maar toe lijkt te nemen en inbraken aan de orde van de dag zijn, heeft bescherming van uw eigendommen prioriteit.

Een deurbel is tegenwoordig meer dan alleen een middel om bezoek aan te kondigen. De nieuwste generatie deurbellen vergroot uw veiligheidsgevoel door toepassing van innovatieve techniek. Niet alleen weet u voortaan meteen wie er voor uw deur staat. De beelden kunnen ook worden opgeslagen en u kunt bovendien op afstand antwoorden.

IntercomDirect levert een divers assortiment draadloze deurbellen. Kijk voor een overzicht op onze webshop


Bekijk hier onze draadloze video deurbellen

MEEST VERKOCHTE PRODUCTEN

Beantwoord u deurbel gemakkelijk via uw smartphone

Niet alleen communiceert u snel en eenvoudig via uw smartphone; de draadloze deurbel is voorzien van gratis beeldopslag en bewegingsdetectie. Door de duidelijke stap-voor-stap handleiding is de deurbel eenvoudig zelf te installeren en vraagt het na plaatsing nauwelijks onderhoud.

De draadloze deurbel wordt geleverd met een handige app, waardoor u via uw smartphone op uw bezoek te woord kunt staan. U ziet meteen wie er voor uw deur staat, ook wanneer u zelf niet thuis bent.


Vraag hier uw offerte aan

Prijzen en Tarieven

Wij hanteren concurrerende prijzen en staan voor transparantie en duidelijkheid. Laat u uw draadloze deurbel toch liever door een monteur installeren, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Op onze prijzenpagina vindt u de actuele tarieven. U ontvangt vooraf altijd een prijsopgave, dus geen verrassingen achteraf.


Bekijk hier onze prijzen en tarieven

PROJECTEN

Video-intercom installatie 6 Appartementen

Appartementencomplex
6 Appartementen
Zaandam

Bekijk project

High-end Video Intercomsysteem 4 Appartementen

High-end Appartementen
4 Appartementen
Amsterdam

Bekijk project

Video-intercom installatie en Postkast vervangen

3 Appartementencomplexen
18 Appartementen
Hilversum

Bekijk project

INTERESSANTE ARTIKELEN

Deurbel met camera kopen >

Bent u opzoek naar een nieuwe draadloze video deurbel of een intercomsysteem met camera? onze systemen zijn uitermate geschikt voor uw woning. Via de smartphone ziet u meteen wie er voor de deur staat en als u een SD-kaartje toevoegt kunnen de gemaakte beelden direct worden opgeslagen. 

Video Intercomsysteem >

Bestaat uw woning uit meerdere verdiepingen? Een intercomsysteem met video is een ideale vorm van communicatie dat wordt gebruikt bij appartementen of bedrijven met meerdere verdiepingen of waarbij iemand op afstand een gast toegang tot het pand geeft.