Maatwerkoplossingen voor uw postkast

IntercomDirect levert postkasten, of ook wel briefkasten genoemd, in alle soorten en maten. Wij vertegenwoordigen diverse gerenommeerde merken en vinden daardoor altijd de juiste totaaloplossing voor uw situatie. In de meeste gevallen valt het plaatsen of vervangen van nieuwe postkasten samen met het plaatsen van een intercomsysteem.

Laat uw postkast integreren in het bellentableau. Wij leveren maatwerk systemen in kleur en afwerking naar keuze. Zo sluit de nieuwe postkast naadloos aan op de omgeving. Onze technische dienst zorgt voor een snelle en vlekkeloze installatie, zodat u nooit langer dan één werkdag zonder intercom hoeft te zitten.

Wanneer u kiest voor een combinatie met een nieuw bellentableau leveren wij deze compleet met naamplaatjes en/of bedrijfslogo. Vanzelfsprekend worden de huisnummerplaatjes op de briefkasten gegraveerd aangeleverd. Mocht u overwegen een pas- of taglezer te integreren om de voordeur van de buitenzijde te kunnen openen, dan bieden wij ook hiervoor fraaie oplossingen.

Installatie en onderhoud

Het plaatsen of vervangen van postkasten is een nauwkeurige klus. Onze monteurs hebben veel ervaring met de installatie van deze complexe systemen. Wij informeren u vooraf duidelijk over de werkzaamheden, zodat u de bewoners van het complex tijdig kunt informeren.

Wij adviseren u een onderhoudsabonnement af te sluiten zodat u verzekerd bent van een probleemloze werking van het systeem. Mochten er zich toch calamiteiten voordoen dan staan wij 24/7 voor uw klaar.


Plan hier uw gratis bel afspraak

Prijzen en tarieven

Wij houden van duidelijkheid en transparantie. U ontvangt vooraf altijd een gespecificeerde prijsopgave, zodat u weet waar u aan toe bent. Op onze prijzenpagina vindt u de actuele tarieven.

IntercomDirect werkt samen met vaste leveranciers en is daardoor in staat concurrerende prijzen te hanteren. Ons inkoopvoordeel delen wij graag met onze klanten.


Bekijk hier onze prijzen en tarieven

PROJECTEN

Video-intercom installatie 6 Appartementen

Appartementencomplex
6 Appartementen
Zaandam

Bekijk project

High-end Video Intercomsysteem 4 Appartementen

High-end Appartementen
4 Appartementen
Amsterdam

Bekijk project

Video-intercom installatie en Postkast vervangen

3 Appartementencomplexen
18 Appartementen
Hilversum

Bekijk project

INTERESSANTE ARTIKELEN

Intercomsysteem Particulier >

Bent u toe aan een nieuwe deurbel of intercom? Onze systemen zijn uitermate geschikt voor uw woning, appartement of appartementencomplex. Samen bekijken wij uw situatie en zorgen we voor de beste oplossing.

Intercomsysteem Kantoor >

Met een nieuw intercomsysteem is de toegangsverlening tot uw bedrijfspand gewaarborgd. Een veilige oplossing voor uw bedrijf, en tegelijkertijd een klantvriendelijke ervaring voor uw bezoekers. Onze experts adviseren uw graag.

Intercomsysteem Vereniging van Eigenaren (VvE) >

IntercomDirect is uw partner als het gaat om het leveren en vervangen van intercomsystemen. Onze technische dienst biedt u professionele ondersteuning. Zo heeft u als Vereniging van Eigenaren altijd één vast aanspreekpunt binnen onze organisatie, en weet u precies waar u aan toe bent. Van opname en montage tot gebruiksklare oplevering en garantie. Duidelijke afspraken, prettig geregeld!