Vervangen intercomsysteem VvE 't Zijland

In het appartementencomplex in Losser werd het oude BPT video intercomsysteem al een tijdje niet meer naar tevredenheid gebruikt. De kwaliteit van het geluid en beeld liet te wensen over en er waren storingen in het systeem. De bewoners hadden behoefte aan een moderner en betrouwbaarder intercomsysteem. .

1 Appartementencomplex
28 Appartementen
Losser

Na een grondige inventarisatie van de wensen en eisen van de bewoners hebben we als oplossing het oude intercomsysteem vervangen door een Hikvision digitale video intercomsysteem. Dit systeem biedt niet alleen een betere audio- en beeldkwaliteit, maar ook diverse nieuwe functies die voorheen niet beschikbaar waren, zoals de mogelijkheid om de deur vanaf een smartphone te openen en het gebruik van RFID druppels om toegang te krijgen tot het gebouw.

Buitenpost met RVS afdekplaat

We hebben het oude intercomsysteem vervangen door een Hikvision digitale video intercomsysteem, waarbij we een siervolle RVS plaat hebben geplaatst waarin de modules van de Hikvision buitenpost zijn verwerkt. De klant wilde graag de mogelijkheid om de deur vanaf zijn smartphone te kunnen openen en het Hikvision systeem biedt deze functie, evenals de mogelijkheid om gebruik te maken van RFID druppels om toegang tot het gebouw te krijgen. Daarnaast kan de klant ook zien wie er binnen is geweest en zo zorgen voor een veiligere omgeving voor de bewoners van het appartementencomplex.

De klant was zeer tevreden met het eindresultaat van het vervangen intercomsysteem. We hebben witte afdekplaten gebruikt om de beschadigingen van het oude systeem af te dekken, waardoor de binnenkant van de appartementen er weer netjes uitziet. De bewoners kunnen nu de deur openen en bezoekers verwelkomen via hun smartphone, wat het leven van de bewoners gemakkelijker maakt en tegelijkertijd zorgt voor een veiligere woonomgeving.

Als u ook op zoek bent naar een soortgelijke oplossing voor uw appartementencomplex, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Ons team van experts helpt u graag bij het vinden van de juiste intercomsysteem voor uw gebouw. Met onze jarenlange ervaring en expertise in de branche, kunt u erop vertrouwen dat wij u de beste oplossing bieden voor uw deurtoegangsbehoeften.


Vraag hier uw gratis offerte aan