Vervangen intercomsysteem VvE Noordpoort

Het oude Golmar video intercomsysteem in het appartementencomplex in Barendrecht voldeed niet meer aan de wensen van de bewoners. Daarom is er besloten om het te vervangen voor een Hikvision digitaal video intercomsysteem. Het nieuwe systeem biedt betere beeld- en audio kwaliteit en kan worden bediend via een app op de telefoon. Ook de functie om gebruik te maken van RFID druppels voor deurtoegang is toegevoegd. Om beschadigingen van het oude systeem af te dekken, zijn witte afdekplaten gebruikt bij de appartementen.

1 Appartementencomplexen
27 Appartementen
Barendrecht

Nieuwe postkast met intercomsysteem

Bij het vervangen van het intercomsysteem in het appartementencomplex in Barendrecht was ook de postkast aan vervanging toe. De nieuwe postkast is uitgerust met grotere postvakken met anti-hengel klavieren, zodat bewoners meer ruimte hebben om post en pakketjes te ontvangen en beschermd zijn tegen diefstal. In de nieuwe postkast is ook het Hikvision digitaal video intercomsysteem verwerkt, wat zorgt voor meer veiligheid en gemak voor de bewoners. De klant was zeer tevreden met het eindresultaat.

Met het nieuwe Hikvision digitaal video intercomsysteem in het appartementencomplex in Barendrecht hebben de bewoners nu ook een monitor in hun appartement. Hierop kunnen ze zien wie er voor de deur staat en kunnen ze via de intercom communiceren met bezoekers. Het biedt meer veiligheid en gemak voor de bewoners. De klant was zeer tevreden met het eindresultaat en geniet nu van het nieuwe intercomsysteem.

Wilt u ook genieten van een veilig en gemakkelijk intercomsysteem in uw appartementencomplex of appartement, samen met een postkast? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Wij bieden vervanging van intercomsystemen met de nieuwste technologieën, zoals RFID druppels en digitale video intercomsystemen. Daarnaast bieden wij ook diverse postkasten aan. Zo bent u verzekerd van veiligheid en gemak in uw appartementencomplex of appartement.


Vraag hier uw gratis offerte aan