Vervangen intercomsysteem VvE Platte Akker

In het Appartementencomplex in Teteringen was het oude intercomsysteem dringend aan vervanging toe. Het oude Urmet video intercomsysteem voldeed niet meer aan de moderne eisen en was aan vervanging toe. De eigenaar besloot daarom om het systeem te vervangen door een nieuw Intercomdirect 2-draads video intercomsysteem. Om de resten van het oude systeem te bedekken, hebben wij een RVS afdekplaat gebruikt. Op deze manier was het niet meer zichtbaar dat er ooit een ander intercomsysteem aanwezig was. De klant was zeer tevreden met het resultaat en het gebouw ziet er nu modern en up-to-date uit.

1 Appartementencomplexen
12 Appartementen
Teteringen

Vervangen intercomsysteem

Bij de vervanging van het oude intercomsysteem hebben we gekozen voor een Intercomdirect 2-draads video intercomsysteem. Deze keuze was gebaseerd op de wens van de klant om de bezoekers te kunnen beantwoorden of de deur te openen via een app op zijn telefoon. Deze app biedt de bewoners de mogelijkheid om op afstand de deur te openen en te zien wie er voor de deur staat, wat zorgt voor meer veiligheid en gemak. Bovendien was de mogelijkheid om gebruik te maken van RFID druppels om toegang te verkrijgen een belangrijke vereiste, omdat dit het dagelijks gebruik van het systeem nog efficiënter maakt voor de bewoners. De nieuwe buitenpost is geïntegreerd in een RVS afdekplaat, waardoor het geheel er strak en modern uitziet. De afdekplaat bedekt niet alleen de resten van het oude intercomsysteem, maar zorgt ook voor een naadloze integratie van het nieuwe intercomsysteem in het gebouw. De nieuwe functies maken het dagelijks gebruik van het systeem een stuk makkelijker en efficiënter voor de bewoners. Naast de app en de RFID druppels, kunnen bewoners nu ook op een monitor zien wie er voor de deur staat en wie er binnenkomt. Dit biedt meer veiligheid en controle voor de bewoners en zorgt voor een betere beveiliging van het gebouw. Kortom, het nieuwe Intercomdirect 2-draads video intercomsysteem biedt de bewoners van het appartementencomplex in Teteringen meer veiligheid, gemak en efficiëntie in hun dagelijkse leven.

Een belangrijke eis van de klant was om te kunnen zien wie er binnen is geweest. Dit was geen probleem met het nieuwe Intercomdirect 2-draads video intercomsysteem. De bewoners hebben nu de mogelijkheid om op een monitor te zien wie er voor de deur staat en wie er binnenkomt. De monitor is geplaatst in de individuele appartementen en sluit naadloos aan bij het interieur. De klant was zeer tevreden met het eindresultaat en heeft nu de beschikking over een modern en gebruiksvriendelijk intercomsysteem. De nieuwe functies, zoals de app op de telefoon en de RFID druppels, maken het gebruik van de deurtoegang een stuk efficiënter en veiliger. Het is een investering die zeker de moeite waard is geweest voor het appartementencomplex in Teteringen.


Vraag hier uw gratis offerte aan