Vervangen intercomsysteem VvE Frederik Hendrikstraat

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en modern intercomsysteem voor uw appartementencomplex in Amsterdam? Wij hebben onlangs met trots het verouderde Golmar audio intercomsysteem vervangen door een geavanceerd Comelit video intercomsysteem in een appartementencomplex met 6 appartementen. Het vorige systeem voldeed niet meer aan de wensen en eisen van onze klant. Het was hoog tijd voor een upgrade naar een efficiënter en gebruiksvriendelijker systeem dat de veiligheid en gemak van de bewoners zou verbeteren.

1 Appartementencomplexen
6 Appartementen
Amsterdam

Geïnstalleerde intercomsysteem

Onze oplossing omvat de installatie van een Comelit video intercomsysteem met de nieuwste functies en mogelijkheden. Aan de buitenkant van het gebouw hebben we een stevige RVS plaat geplaatst, waarin de Comelit buitenpost naadloos is geïntegreerd. De bewoners kunnen nu genieten van de voordelen van een video-intercomsysteem. Met behulp van een handige app op hun telefoon kunnen ze bezoekers zien, met hen communiceren en zelfs de deur op afstand openen. De wens van onze klant om de deurtoegang te beheren via een mobiele app is nu werkelijkheid geworden.

Daarnaast hebben we het systeem uitgebreid met RFID-druppels, waardoor bewoners eenvoudig toegang kunnen krijgen tot het gebouw zonder sleutels. Deze handige functie biedt extra gemak en zorgt voor een soepele doorstroming bij het betreden van het complex. Bovendien is het nu mogelijk om de geschiedenis van bezoekers te bekijken, waardoor bewoners altijd op de hoogte zijn van wie er toegang heeft gehad tot het appartementencomplex.

Elektrische Deurautomaat

Om de veiligheid en toegankelijkheid verder te vergroten, hebben we voor de tweede deur van het complex een elektrische deurautomaat geïnstalleerd. Deze deurautomaat kan ook worden bediend met behulp van de RFID-druppels, waardoor bewoners moeiteloos toegang krijgen tot het gebouw zonder de noodzaak om de deur handmatig te openen. Met deze toevoeging is het volledig afgestemd op de behoeften en wensen van onze klant.

We zijn verheugd te kunnen zeggen dat onze klant zeer tevreden is met het eindresultaat. Het vervangen van het oude intercomsysteem heeft geleid tot een aanzienlijke verbetering van de beveiliging, het gebruiksgemak en de functionaliteit van het appartementencomplex. Bent u ook op zoek naar een professionele oplossing om uw intercomsysteem te vervangen? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw appartementencomplex kunnen voorzien van een geavanceerd en betrouwbaar intercomsysteem dat voldoet aan uw specifieke wensen en eisen.


Vraag hier uw gratis offerte aan