Vervangen intercomsysteem Villa Noordwijkerhout

In het schilderachtige Noordwijkerhout, omgeven door de rust en schoonheid van de natuur, hebben wij onlangs een project afgerond waarbij het intercomsysteem van een luxe villa met twee gastverblijven volledig is vernieuwd. Voorheen was de villa uitgerust met een Golmar video-intercomsysteem, een betrouwbaar systeem dat echter niet voldeed aan de hedendaagse technologische eisen. Onze klant verlangde naar een modernere oplossing met een naadloze integratie van digitale technologie, om zo de veiligheid en het comfort van hun woning te verhogen. Deze vervanging van het intercomsysteem markeert een significante upgrade in de functionaliteit en esthetiek van de toegangscontrole van de villa.

1 Villa met 2 gastverblijven
3 woningen
Noordwijkerhout

Binnenmonitor

De overstap naar een geavanceerd Hikvision digitaal video-intercomsysteem heeft een aanzienlijke verbetering gebracht in zowel beeld- als audiokwaliteit. Dit systeem, geroemd om zijn gebruiksvriendelijkheid, stelt de eigenaar in staat om via een smartphone-app bezoekers te woord te staan en toegang te verlenen, waarbij gemak en veiligheid voorop staan. Een uitdaging tijdens de installatie was de aanpassing aan de bestaande infrastructuur. De grotere uitsparing van het oude systeem aan de buitenkant is vakkundig bedekt met een op maat gemaakte RVS plaat, die naadloos aansluit bij de elegante uitstraling van de villa. Binnen in de woningen hebben we gebruik gemaakt van aluminium platen met een RVS-coating om eventuele beschadigingen van het vorige systeem stijlvol af te dekken, waarmee we de esthetische integriteit van het interieur hebben gewaarborgd.

Naast de standaardfuncties, hebben we ook een keypad module bij het hek geïnstalleerd. Dit biedt gemakkelijke toegang voor essentiële diensten zoals de brandweer. Aan de binnenkant van de poort is een extra buitenpaneel geplaatst, waardoor pakketbezorgers de mogelijkheid hebben het terrein te verlaten als het hek gesloten is. Deze extra's benadrukken onze toewijding aan zowel veiligheid als gebruiksgemak. De reactie van de klant op het voltooide project was uiterst positief. Ze waren bijzonder tevreden over de verbeterde functionaliteit en de verhoogde veiligheid die het nieuwe intercomsysteem biedt. De combinatie van geavanceerde technologie en aandacht voor detail heeft ervoor gezorgd dat dit project een perfect voorbeeld is van hoe wij bijdragen aan het verhogen van het wooncomfort en de veiligheid van onze klanten. Bent u ook op zoek naar een upgrade van uw intercomsysteem? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies en ervaar zelf de voordelen van een modern intercomsysteem.


Vraag hier uw gratis offerte aan