Vervangen intercomsysteem Sittard

In het luxe appartementencomplex in Teteringen stond een dringende upgrade van het verouderde intercomsysteem op de agenda. Het oude Urmet video intercomsysteem voldeed niet meer aan de moderne eisen, wat leidde tot de beslissing om het te vervangen door het geavanceerde Intercomdirect digitaal 2-draads video intercomsysteem. Om de overblijfselen van het oude systeem discreet te verbergen, hebben we een strakke RVS afdekplaat gebruikt, waardoor het gebouw er nu modern en up-to-date uitziet.

1 Appartementencomplex
8 Appartementen
Sittard

Binnenmonitor met afdekplaat

De keuze voor het Intercomdirect digitaal 2-draads video intercomsysteem was gebaseerd op de wensen van de bewoners. Ze wilden de mogelijkheid om bezoekers te beantwoorden en de deur te openen via een handige app op hun smartphone. Deze app biedt niet alleen meer veiligheid, maar ook gemak. Daarnaast was het gebruik van RFID-druppels om toegang te verlenen een belangrijke vereiste om het dagelijkse gebruik van het systeem efficiënter te maken.

Onze installatie omvatte ook een nieuwe buitenpost, geïntegreerd in de moderne RVS afdekplaat, wat niet alleen de oude sporen verhulde, maar ook voor een naadloze integratie zorgde. Met het nieuwe digitaal 2-draads video intercomsysteem kunnen bewoners niet alleen via de app en RFID-druppels toegang verlenen, maar ook op een monitor in hun appartement zien wie er voor de deur staat en wie er binnenkomt, wat de veiligheid en controle aanzienlijk verbetert. Belangrijk was ook de wens om te kunnen nagaan wie er toegang had gekregen tot het gebouw, en dit is nu eenvoudig mogelijk dankzij het Intercomdirect digitaal 2-draads video intercomsysteem. De individuele monitors zijn naadloos geïntegreerd in het interieur van de appartementen, waardoor de klant uiterst tevreden is met het resultaat. Het biedt niet alleen meer veiligheid, maar ook een gebruiksvriendelijke ervaring. Deze investering heeft het luxe appartementencomplex in Teteringen gemoderniseerd en biedt bewoners meer gemak, veiligheid en efficiëntie in hun dagelijks leven. Het is een upgrade die de moeite waard is gebleken en heeft het gebouw naar een hoger niveau getild. Voor meer informatie en om te ontdekken wat wij voor uw project kunnen betekenen, neem gerust contact met ons op.


Vraag hier uw gratis offerte aan