Modern en chique

Onze opdrachtgever verzocht om een nieuw video-intercomsysteem met camera te plaatsen bij hun inmiddels opgeleverde high-end appartementencomplex in Amsterdam. De wens was een modern maar toch chique intercomsysteem, voorzien van de nieuwste technische snufjes. De volgende functionaliteiten stonden op het wensenlijstje: het openen van de voordeur, het zien van-, en communiceren met de bezoeker bij de voordeur en de mogelijkheid hebben om terug te kunnen zien wie er voor hun deur stond door middel van een foto.

Om de wens van de klant te kunnen vervullen is er gekozen voor het ID Productpakket 1-4 Knops Buitenpaneel IP met vier ID7711TM binnen monitoren. Voor een chique uitstraling leverden we de zilveren binnen-monitoren en buitenpaneel.

Installatie binnen monitors en buitenpaneel

Voorafgaand aan de installatie dag werden de bewoners tijdig door ons geïnformeerd, zodat iedereen op de hoogte was van de werkzaamheden. Het installeren van het intercomsysteem ging erg vlot en na een aantal uur was het intercomsysteem klaar om gebruikt te worden. De binnen monitoren zijn geconfigureerd naar wens van de klant. Ook de taal van het intercomsysteem is per appartement ingesteld.

Zilveren Buitenpaneel

Met de ID7214-4 en de 1,3 megapixel camera heb je een duidelijk overzicht wie er voor de deur staat en door de infraroodfunctie zijn de beelden in de nacht even scherp als overdag. Doordat onze IP-Buitenpanelen zijn voorzien van tweeweg communicatie, kun je heel gemakkelijk een gesprek voeren met de persoon aan de andere kant. Maar dat is nog niet alles. De buitenpanelen van IntercomDirect zijn eenvoudig aan verschillende soorten sloten te koppelen, waaronder; elektrische sloten, magnetische sloten, deurdrangers en 3-punts sloten. Maak je gebruik van een deurdranger, dan kan je de ontkoppelschakelaar ook direct aansluiten aan het buitenpaneel


Vraag hier uw gratis offerte aan

GEÏNSTALLEERDE PRODUCTEN