18 Appartementen in hartje Hilversum

In hartje Hilversum werd ons gevraagd het huidige deurbelsysteem en postkast te vervangen. Het bestaande deurbelsysteem was 10 jaar oud en begon gebreken te vertonen. Omdat het deurbelsysteem was geïntegreerd in de postkast, was het makkelijker om alles in een keer te vervangen. De klant had een aantal wensen: communicatie via audio en video, het bedienen van de voordeur en het hergebruiken van de bekabeling. Het oude Comelit deurbelsysteem maakte gebruik van 4+1-draads bekabeling. Het Simple-BUS systeem van Comelit was voor deze situatie de beste oplossing. Hiermee kan zowel audio als video over twee draden lopen. Wij kozen voor het IKALL AUD/VIDEOSYS SIMPBUS deurpaneel met 6 beldrukkers en 6 MINI Hands-free SIMPLEBUS binnen monitoren.

3 Appartementencomplexen
6 Appartementen
Hilversum

IntercomDirect installatie

Nadat alle bewoners op de hoogte waren gebracht van de aanvang van de werkzaamheden, werd de stroom afgekoppeld en vervingen we het oude trespa belpaneel. Het nieuwe paneel was al in de fabriek voorzien van voorgeboorde sparingen, zodat het vervangen snel en efficiënt plaats kon vinden. Nadat het nieuwe belpaneel was geplaatst, werd het trespa paneel netjes afgemonteerd. In het gebouw werd er in elk appartement de nieuwe binnenmonitor geplaatst. De oude werd gedemonteerd en afgevoerd. Nadat de nieuwe binnenmonitor geplaatst was, werd deze ingesteld en getest. De bewoners kregen een korte uitleg en een handleiding waarin de informatie gedetailleerd stond beschreven. Uiteraard namen we de tijd om alle vragen te beantwoorden. Weer een klus geklaard.

Mini handsfree WiFi monitor - Comelit

Deze mini handsfree wifimonitor bedient u eenvoudig via de Comelit App. Deze app downloadt u via de Google Playstore of de Apple store. Doordat deze mini wifimonitor te gebruiken met elk type SIMPLEBUS video-intercomsysteem te gebruiken is, kan er per appartement gekeken worden of behoefte is aan deze wifi-functionaliteit. Is dit geen wens? Dan hangen wij een eenvoudig de mini handsfree monitor op. Dit is dezelfde binnenmonitor, maar dan zonder de wifi functionaliteit.


Vraag hier uw gratis offerte aan