Vervangen Intercomsysteem - 10 Appartementen

Afgelopen week heeft IntercomDirect weer een mooi project in Amsterdam uitgevoerd. De klant was een Vereniging van Eigenaren (VvE) met een appartementencomplex van tien appartementen. Het complex was voorzien van een 4-draads audio-intercomsysteem dat aan vervanging toe was. De wens van de klant was om een audio-/video-intercomsysteem te installeren met behoud van de huidige bekabeling.

1 Appartementencomplex
10 Appartementen
Amsterdam

Er is gekozen voor een 2-draads Simpelbus systeem van IntercomDirect. Door gebruik te maken van 2 draden was er genoeg bedrading aanwezig om alles te kunnen aansluiten. Door middel van de BUS-techniek is het niet nodig om alle bedrading afzonderlijk aan de buitenpost aan te sluiten. Dit maakte het vervangen van het intercomsysteem voor ons redelijk eenvoudig.

Installatie buitenpaneel en binnenmonitors

Samen met twee installateurs is het huidige belpaneel (Trespa-plaat met knoppen en naamplaatjes) gedemonteerd. Een nieuwe Trespa-plaat is daarvoor in de plaats gekomen. De maten van het nieuwe buitenpaneel zijn in de Trespa-plaat gefreesd om het netjes te kunnen inbouwen. Nadat het buitenpaneel was bevestigd, kon de nieuwe Trespa-plaat aan de gevel worden geplaatst. Om de bezoekers duidelijk te laten zien welk huisnummer ze moeten hebben, is ervoor gekozen een RVS-naamplaatjesbord te plaatsen. Door gebruik te maken van RVS ziet het geheel er mooi uit. De klant was hierover dan ook zeer te spreken.

Binnen in het complex zijn de oude binnentoestellen vervangen voor de nieuwe 2-draads video binnenmonitoren. In de hoofdmeterkast is alles aangesloten en weggewerkt. Na de installatie zijn we samen met de voorzitter door het pand gelopen om alles te controleren. Na akkoord en een kopje koffie zijn wij weer onderweg naar het volgende project.


Vraag hier uw gratis offerte aan

GEÏNSTALLEERDE PRODUCTEN