Vervangen Intercomsysteem - 7 x 4 Appartementen Hunzestraat Amsterdam

De bewoners van het appartementencomplex op de Hunzestraat hadden een zeer verouderde deurbel met ontgrendelsysteem om de (voor)deur te kunnen openen. Omdat dit systeem steeds meer begon te storen en een nieuwe intercomsysteem met video functionaliteit zeer wenselijk was, besloot de bestuurder van de VvE contact met ons op te nemen. Nadat het eerste contact was gelegd konden we al snel langskomen om een voor inspectie te doen. De VvE bestaat uit 7 appartementencomplexen van elk 4 appartementen. Tijdens deze inspectie zagen we dat de oude bedrading in alle portieken niet meer te gebruiken was en besloten daarom een offerte aan te bieden inclusief het vervangen van de bekabeling. De afspraak was om de kabels opnieuw te trekken en natuurlijk ook netjes weg te werken.

Samen met de bewoners zijn we tot de conclusie gekomen dat het 4 knops 4-draads ProductPakket Compleet de beste optie voor hun VvE was. Elk portiek zou worden voorzien van een zilveren buitenpaneel en elk appartementen van een witte binnentoestel. Het voordeel van dit systeem is dat dit systeem beschikt over een WiFi functionaliteit. Zo kunnen zij ten alle tijden ook de deurbel beantwoorden met de tablet of de smartphone.

Installatie buitenpaneel en binnenmonitors

Nadat de inspectie was afgerond en het intercomsysteem gekozen was, zijn wij zo snel mogelijk aan de gang gegaan om alle benodigde spullen te leveren. Daarnaast hebben we met de beheerder van de VvE een afspraak gemaakt om de installatie uit te voeren. Wij gingen uit van +/- 3 dagen werk met 4 man. In het complex hebben we de bedrading compleet opnieuw getrokken en netjes weggewerkt. Vervolgens is er in ieder appartement een 4-draads 7inch LCD monitor geplaatst en netjes afgewerkt. Door middel van deze monitor kunnen de bewoners nu met beeld en geluid communiceren met de bezoekers en met een druk op de knop de (voor)deur openen.

Aan de buitenzijde van het complex is 4 knops 4-draads deurpanelen geplaatst met een zeer scherpe camera voor optimaal beeld. Dit geldt voor alle 7 portieken. De bewoners zijn zeer tevreden met het eindresultaat en de snelle service die wij hebben mogen leveren.


Vraag hier uw gratis offerte aan

GEÏNSTALLEERDE PRODUCTEN