Vervangen Intercomsysteem - 7 x 4 Appartementen Hunzestraat Amsterdam

De bewoners van het appartementencomplex op de Hunzestraat hadden een verouderde deurbel met ontgrendelsysteem om de (voor)deur te kunnen openen. Omdat dit systeem steeds meer begon te storen en een nieuw intercomsysteem met videofunctionaliteit wenselijk was, besloot de bestuurder van de VvE contact met ons op te nemen. Nadat het eerste contact was gelegd konden we al snel langskomen voor een inspectie. De VvE bestaat uit zeven appartementencomplexen van ieder vier appartementen. Tijdens de inspectie zagen we dat de oude bedrading in de portieken niet meer kon worden gebruikt. Daarom besloten we een offerte aan te bieden, inclusief het vervangen van de bekabeling. De afspraak was om de kabels opnieuw te trekken en natuurlijk netjes weg te werken.

7 Appartementencomplexen
4 Appartementen
Amsterdam

Samen met de bewoners zijn we tot de conclusie gekomen dat het 4-knops 4-draads ProductPakket Compleet de beste optie voor hun VvE zou zijn. Ieder portiek zou worden voorzien van een zilveren buitenpaneel en ieder appartement van een wit binnentoestel. Het voordeel van dit systeem is dat het beschikt over een wififunctionaliteit. Zo kunnen zij te allen tijde ook de deurbel beantwoorden met een tablet of smartphone.

Installatie buitenpaneel en binnenmonitors

Nadat de inspectie was afgerond en het intercomsysteem was gekozen, zijn wij zo snel mogelijk aan de slag gegaan om alle benodigde spullen te leveren. Daarnaast hebben we met de beheerder van de VvE een afspraak gemaakt om de installatie uit te voeren. Wij gingen uit van ongeveer drie dagen werk met vier man. In het complex hebben we de bedrading opnieuw getrokken en netjes weggewerkt. Vervolgens is er in ieder appartement een 4-draads 7-inch LCD-monitor geplaatst en netjes afgewerkt. Door middel van deze monitor kunnen de bewoners nu via video en audio communiceren met bezoekers en met een druk op de knop de (voor)deur openen.

Aan de buitenzijde van het complex zijn 4-knops 4-draads deurpanelen geplaatst met een zeer scherpe camera voor een optimaal beeld. Dit geldt voor alle portieken. De bewoners zijn zeer tevreden met het resultaat en de snelle service die wij hebben mogen leveren.


Vraag hier uw gratis offerte aan

GEÏNSTALLEERDE PRODUCTEN