Nieuw IP-intercomsysteem - Prinsengracht Amsterdam

De bewoners van de Prinsengracht hadden een verouderd intercomsysteem en wilden advies over mogelijke opties om het gehele intercomsysteem te vernieuwen. Om dat te doen werd IntercomDirect ingeschakeld. Tijdens de gesprekken met de klant kwamen we al snel tot de conclusie dat het IP-buitenpaneel met binnenmonitoren de beste optie voor het pand zou zijn. Niet alleen dankzij de strakke zilveren kleur van het buitenpaneel, maar ook omdat de bewoners op die manier voorzien zouden zijn van de nieuwste snufjes, zoals de wifiverbinding. Via deze wifiverbinding wordt eenvoudig het gesprek van de 7-inch monitor naar een tablet of smartphone verzonden. Hiermee praat je eenvoudig met de bezoeker en open je de deur met een druk op de knop, zonder naar de monitor te hoeven lopen.

1 Appartementencomplex
4 Appartementen
Amsterdam

Installatie intercomsysteem

Voor de installatie van dit project moesten er nieuwe UTP-kabels worden getrokken. Deze nieuwe bekabeling was zeer netjes weg te werken langs de kabelboom van de lift. In de appartementen moesten de oude telefoons worden verwijderd om ruimte te maken voor de nieuwe wifimonitoren. Door de monitor netjes af te werken is haast niet meer te zien waar het oude systeem heeft gezeten.

Doordat het oude buitenpaneel groter was dan het nieuwe, is er tijdelijk een opvulling gemaakt met een trespa-plaat, waar het nieuwe buitenpaneel op kon worden gemonteerd. De trespa-plaat is later vervangen voor een op maat gemaakte RVS-plaat. De klant was zeer tevreden met de keuze voor dit systeem, omdat het perfect past bij de stijl van het pand. Helemaal met de RVS-afwerking achter het buitenpaneel.


Vraag hier uw gratis offerte aan

GEÏNSTALLEERDE PRODUCTEN