Nieuw IP intercomsysteem - Prinsengracht Amsterdam

De bewoners aan de Prinsengracht hadden een verouderd intercom- systeem en wilden graag advies over mogelijke opties om het gehele intercomsysteem te vernieuwen. Daarbij werd IntercomDirect ingeschakeld. Tijdens de gesprekken met de klant kwamen we al snel tot de conclusie dat het IP-buitenpaneel met binnen monitoren de beste optie voor het pand zou zijn. Niet alleen dankzij de strakke zilveren kleur van het buitenpaneel, maar ook omdat de bewoners dan waren voorzien van de nieuwste snufjes zoals bijvoorbeeld de WiFi verbinding. Via deze WiFi verbinding wordt eenvoudig het gesprek van de 7" inch monitor naar een tablet of smartphone verzonden. Waarmee je eenvoudig met de bezoeker praat en de deur opent met een druk op de knop, zonder naar de monitor te hoeven lopen.

Installatie intercomsysteem

Voor de installatie van dit project moesten er nieuwe UTP kabels getrokken worden. Deze nieuwe bekabeling was zeer netjes weg te werken langs de kabelboom van de lift. In de appartementen moesten de oude telefoons verwijderd worden om ruimte te maken voor de nieuwe WiFi monitoren. Door de monitor netjes af te werken is er haast niks meer te zien van waar het oude systeem heeft gezeten.

Doordat het oude buitenpaneel groter was dan de nieuwe is er tijdelijk een opvulling gemaakt met een trespa plaat om het nieuwe buitenpaneel op te kunnen monteren. De trespa plaat is later vervangen voor een, op maat gemaakte, RVS plaat. De klant was zeer tevreden met de keuze voor dit systeem omdat het perfect past bij de stijl van het pand. Helemaal met de RVS afwerking achter het buitenpaneel.


Vraag hier uw gratis offerte aan

GEÏNSTALLEERDE PRODUCTEN