Vernieuwen audio intercom installatie

De bewoners van de Bijlmerdreef in Amsterdam benaderden ons voor het vernieuwen van hun intercomsysteem. Alles bij elkaar betrof dit project acht appartementen en 28 woningen, die gezamenlijk één VvE vormden.

1 Appartementencomplex
8 Appartementen
28 Woningen
Amsterdam

In het appartementencomplex moest het gehele systeem worden vernieuwd. Het oorspronkelijke systeem bevatte een buitenpaneel met acht knoppen. Met de bezoeker kon alleen via audio worden gecommuniceerd. Het buitenpaneel hebben we vervangen voor een strakke RVS paneel, waar de huisnummers in gegraveerd waren.

RVS-afdekplaat met buitenpaneel

Het audio-intercomsysteem hebben we vervangen voor een systeem, dat zowel audio als video bevat, zodat de bewoners de bezoekers goed kunnen zien. Alle appartementen zijn vervolgens voorzien van een 7-inch binnenmonitor, die overal netjes is aangsloten.

Het slot van de centrale deur van het appartementencomplex werkte niet meer, waardoor bezoekers voorheen gemakkelijk in en uit konden lopen. Dit hebben we gerepareerd. Samen met de videobeelden van de bezoekers, biedt dit de bewoners extra veiligheid.

Audio/video intercom 28 woningen

De woningen van de Bijlmerdreef waren net als de appartementen reeds voorzien van een audio-intercomsysteem. Helaas kon de nieuwe video-intercom niet op dezelfde plek worden geplaatst, omdat de camera dan niet op de goede plek zou zitten, waardoor bezoekers niet goed in beeld zouden worden gebracht. Daarom is gekozen voor een klein 4-draads intercomsysteem, dat met zijn zilveren kleur goed bij de uitstraling van het gebouw zou passen. Iedere woning is vervolgens voorzien van een 7-insch touch screen monitor, waarop de bezoeker perfect te zien en te horen is. Verder heeft iedere monitor wifi, hetgeen voor extra gebruiksgemak zorgt. Daarmee kun je namelijk eenvoudig via de Tuya-app op je smartphone communiceren met wie er voor de deur staat en de deur bedienen.


Vraag hier uw gratis offerte aan

GEÏNSTALLEERDE PRODUCTEN