Vervangen intercomsysteem Seniorencomplex

De bewoners van een appartementencomplex in Vught namen contact met ons op voor informatie over een nieuw intercomsysteem. Het huidige intercomsysteem van het complex, dat uit zestien appartementen bestaat, werkte niet meer goed, en dus waren de bewoners toe aan vervanging. Omdat het pand recent opnieuw was afgewerkt, was een grote hoeveelheid sloopwerk niet wenselijk.

1 Appartementencomplex
16 Appartementen
Vught

Wij boden de bewoners een nieuw intercomsysteem met video aan, waardoor zij goed kunnen zien wie er voor de deur staat. Verder is er gekozen voor een tweede, externe camera, zodat het zicht op de voordeur nog duidelijker zou zijn. Dit brengt de bewoners extra veiligheid. Het oude intercomsysteem bestond uit twee panelen. Om die reden hebben we, in overleg met de bewoners, besloten het intercompaneel en de naamborden met huisnummers van elkaar te scheiden.

Binnenmonitor met Afdekplaat

Alle appartementen zijn voorzien van een nieuwe binnenmonitor. Achter de oude monitoren zat helaas een groot gat. Toch hebben we het mooi kunnen afwerken door dit op te vullen met op maat gemaakte PVC platen. Vervolgens hebben we in de meterkast alles netjes verbonden, door middel van de oude bekabeling. Op deze manier hebben we het project binnen één dag met vier man volledig kunnen uitvoeren en hebben we er weer een tevreden klant bij.


Vraag hier uw gratis offerte aan

GEÏNSTALLEERDE PRODUCTEN