Bepaal en beheer uw toegangsprotocollen

De beveiliging van uw bedrijf wordt steeds belangrijker. Niet alleen uw eigendommen, maar ook uw kennis en informatie dienen veilig te zijn voor onbevoegden. Met een toegangscontrolesysteem zet u een grote stap naar geïntegreerde beveiliging van uw pand.

Bij de keuze voor een toegangscontrolesysteem komt meer kijken dan het automatisch toegang verkrijgen tot een ruimte. Uw bestaande sluitplan zal vervangen moeten worden. U gaat van een mechanische naar een elektrische omgeving. Van een offline- of standalone situatie migreert u naar online beheer. Ook de integratie van additionele (beveiligings)systemen kan een verdere upgrade van uw beveiliging betekenen.

Denk hierbij maar eens aan ontruimingssystemen, brandmeldinstallaties, aanwezigheids- of werktijdregistratie, inbraakdetectie en kassasystemen. Allemaal zaken die een verdere professionalisering van uw complete securitymanagement bewerkstelligen. Onze specialisten adviseren u graag.

Gebouwbeheer

Naast toegangscontrole zijn ook uw andere installaties van groot belang voor uw algehele beveiligingsplan. Denk hierbij aan de integratie van ontruimingssystemen, brandmeldinstallaties, aanwezigheids- of werktijdregistratie, inbraakdetectie en kassasystemen. Allemaal installaties die bijdragen aan een verdere professionalisering van uw complete securitymanagement. Onze specialisten adviseren u graag.


Plan hier uw gratis bel afspraak

Uw veiligheid is ons specialisme

IntercomDirect is gespecialiseerd in de installatie van hoogwaardige toegangscontrolesystemen. In samenwerking met gecertificeerde partners werken wij dagelijks aan het verbeteren van uw veiligheid.

Ook voor grote projecten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen onze technische capaciteit snel uitbreiden door de inzet van ons grote netwerk van professionals, waarmee wij een uitstekend samenwerkingsverband hebben.


Bekijk hier onze prijzen en tarieven

PROJECTEN

Vernieuwen Intercomsysteem 27 Appartementen

Appartementencomplex
27 Appartementen
Barendrecht

Bekijk project

Vernieuwen Intercomsysteem 56 Appartementen

1 Appartementencomplex
56 Appartementen
Gorinchem

Bekijk project

Vernieuwen Intercomsysteem 1 Villa 2 Gastverblijven

1 Villa
2 Gastverblijven
Noordwijkerhout

Bekijk project

INTERESSANTE ARTIKELEN

Intercomsysteem Particulier >

Bent u toe aan een nieuwe deurbel of intercom? Onze systemen zijn uitermate geschikt voor uw woning, appartement of appartementencomplex. Samen bekijken wij uw situatie en zorgen we voor de beste oplossing.

Intercomsysteem Kantoor >

Met een nieuw intercomsysteem is de toegangsverlening tot uw bedrijfspand gewaarborgd. Een veilige oplossing voor uw bedrijf, en tegelijkertijd een klantvriendelijke ervaring voor uw bezoekers. Onze experts adviseren uw graag.

Intercomsysteem Vereniging van Eigenaren (VvE) >

IntercomDirect is uw partner als het gaat om het leveren en vervangen van intercomsystemen. Onze technische dienst biedt u professionele ondersteuning. Zo heeft u als Vereniging van Eigenaren altijd één vast aanspreekpunt binnen onze organisatie, en weet u precies waar u aan toe bent. Van opname en montage tot gebruiksklare oplevering en garantie. Duidelijke afspraken, prettig geregeld!