Weet wie er voor uw deur staat

Bent u op zoek naar een nieuw intercomsysteem voor uw nieuwe huis, of is uw oude intercom toe aan vervanging? Wij werken met de nieuwste technieken die op de markt verkrijgbaar zijn.

Laat uw adviseren door ons team van specialisten. Is uw pand reeds voorzien van een intercom dan kan het gebruik van bestaande bekabeling handig zijn. Wilt een moderne oplossing, dan is een systeem met Wifi-ondersteuning het overwegen waard.

Met onze ervaring op het gebied van levering en montage van intercomsystemen hebben wij alles in huis om u volledig te ontzorgen.


Vraag hier uw offerte aan

Van alle markten thuis

Wij komen dagelijks in aanraking met diverse intercomsystemen, ook van systemen die niet door ons geleverd zijn. Door de ervaring die wij hiermee hebben opgebouwd, en doordat wij onze monteurs regelmatig bijscholen, zijn wij in staat ook onderhoud en reparatie van onbekende merken voor u te verrichten.


Onderhoud

Periodiek onderhoud aan uw camerasysteem verlengt de levensduur. IntercomDirect biedt u diverse mogelijkheden op het gebied van onderhoud. Bedrijfszekerheid van beveiligingssystemen is vanzelfsprekend, maar geen garantie. Wij adviseren u daarom altijd te informeren naar onze service- en onderhoudsabonnementen.

Specialist in Hikvision intercomsystemen

Als uw erkende specialist in Hikvision intercomsystemen bieden wij een uitgebreide selectie van geavanceerde 2-Wire HD systemen. Deze zijn ideaal voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten, bekend om hun kristalheldere audio en visuele communicatie, gebruiksgemak, en flexibele installatiemogelijkheden.

Onze ervaring zorgt voor maatwerkoplossingen die afgestemd zijn op uw specifieke behoeften, met een focus op duurzaamheid en betrouwbaarheid. Wij zetten ons in voor uitmuntende service en ondersteuning, waarbij uw tevredenheid onze prioriteit is.

Vertrouw op ons voor een veilige en comfortabele woon- of werkomgeving met de nieuwste Hikvision technologieën.


Meer informatie over Hikvision Video Intercomsystemen

MEEST VERKOCHTE PRODUCTEN

Technische ondersteuning

IntercomDirect beschikt over een gekwalificeerd team van ervaren technici. Zij zijn dagelijks onderweg om nieuw systemen te installeren of verouderde installaties te vervangen.

Ook reparaties aan niet door ons geleverde installaties behoren tot onze dienstverlening. Onze monteurs worden regelmatig bijgeschoold om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Vertrouw op onze ervaring en kies voor zekerheid in veiligheid.

Heeft u momenteel last van een storing? of werkt uw intercomsysteem niet naar behoren? Plan dan direct een afspraak in met onze onderhoudsdienst. Bij calamiteiten zijn wij 24/7 bereikbaar.


Neem contact met ons op

Prijzen en tarieven

Wij houden van duidelijkheid en transparantie. U ontvangt vooraf altijd een gespecificeerde prijsopgave, zodat u weet waar u aan toe bent. Op onze prijzenpagina vindt u de actuele tarieven.

IntercomDirect werkt samen met vaste leveranciers en is daardoor in staat concurrerende prijzen te hanteren. Ons inkoopvoordeel delen wij graag met onze klanten.


Bekijk hier onze prijzen en tarieven

PROJECTEN

Video-intercom installatie 6 Appartementen

Appartementencomplex
6 Appartementen
Zaandam

Bekijk project

High-end Video Intercomsysteem 4 Appartementen

High-end Appartementen
4 Appartementen
Amsterdam

Bekijk project

Video-intercom installatie en Postkast vervangen

3 Appartementencomplexen
18 Appartementen
Hilversum

Bekijk project

INTERESSANTE ARTIKELEN

Intercomsysteem Particulier >

Bent u toe aan een nieuwe deurbel of intercom? Onze systemen zijn uitermate geschikt voor uw woning, appartement of appartementencomplex. Samen bekijken wij uw situatie en zorgen we voor de beste oplossing.

Intercomsysteem Kantoor >

Met een nieuw intercomsysteem is de toegangsverlening tot uw bedrijfspand gewaarborgd. Een veilige oplossing voor uw bedrijf, en tegelijkertijd een klantvriendelijke ervaring voor uw bezoekers. Onze experts adviseren uw graag.

Intercomsysteem Vereniging van Eigenaren (VvE) >

IntercomDirect is uw partner als het gaat om het leveren en vervangen van intercomsystemen. Onze technische dienst biedt u professionele ondersteuning. Zo heeft u als Vereniging van Eigenaren altijd één vast aanspreekpunt binnen onze organisatie, en weet u precies waar u aan toe bent. Van opname en montage tot gebruiksklare oplevering en garantie. Duidelijke afspraken, prettig geregeld!