Bellenbord

Ben je toevallig op zoek naar een nieuw bellenbord? Of is je bellenbord aan vervanging toe? Wij van Intercom direct zijn specialisten op het gebied van intercom systemen. Wij bieden hoog kwalitatieve bellenborden en bieden de beste services. Onze monteurs zullen jouw bellenbord netjes inbouwen waardoor jij Bekijk ons bellenbord assortiment of lees verder over onze bellenbord!

Bellenbord intercom

Het is heel belangrijk om te weten wie er voor je deur staat. Met de bellenbord intercom kan je zien wie er voor de deur staat en je kan op afstand met diegene communiceren via de microfoon. Dit brengt extra veiligheid voor jouw als bewoner. Onze monteurs bouwen de bellenbord intercom speciaal voor jou in en zo heb je een intercomsysteem die voor jou wordt verzorgd door onze specialisten waar jij verder geen zorgen voor hoeft te maken. Verder bieden wij ook verschillende onderhoudsservices aan zodat de levensduur van de bellenbord zo lang mogelijk mee kan gaan en dit kosten bespaart op lange termijn.


Bellenbord Intercom installatie

Bellenbord vervangen

Is je bellenbord aan vervanging toe? Merk je dat er steeds meer problemen zijn met het bellenbord of krijg je wel eens de opmerking dat het geluid of beeld van de camera steeds minder wordt? Dan zou het heel goed kunnen dat je bellenbord aan vervanging toe is en de levensduur van het bellenbord verstreken is. Onze monteurs hebben de kennis en ervaring om jouw bellenbord professioneel en netjes te vervangen en er een nieuw en verfrissende uitstraling te geven!.


Laat uw Bellenbord vervangen

Bellenbord leverancier

Wij van Intercomdirect zijn jouw persoonlijke expert en bellenbord leverancier die jouw hoge kwaliteit bellenborden en onderhoud service aanbiedt. Bekijk onze hele assortiment van intercomsystemen en kijk wat jij het best nodig hebt! Mocht je vragen hebben of hulp nodig hebt dan kan je ons gerust bellen of mailen naar ons. De specialisten van Intercomdirect staan voor je klaar en helpen je graag verder!


Vraag hier uw offerte aan