Altijd een bellentableau op maat

Een bellentableau en postkast kunnen niet ontbreken in uw bedrijfspand of appartementencomplex. Wij hebben in ons assortiment verschillende bellentableaus. Deze worden altijd op maat gemaakt. Ook fabriceren wij bellentableaus met ruimte voor het intercom systeem, zo kunt eenvoudig zien wie er aanbelt en kunt u eenvoudig communiceren met uw bezoeker.

Over het bellentableau

Een bellentableau met intercomsysteem is altijd onmisbaar bij een appartementencomplex of bij kantoorpanden, het is de eerste indruk die de personen krijgen als ze aankomen bij het bedrijfspand, wij hechten daarom ook veel aan de ‘look’ van het bellentableau. Het bellentableau van Intercom direct is duidelijk en zeer gebruiksvriendelijk voor de bezoekers. Het aluminium bellentableau is geschikt voor elk gebouw, de bellentableau zijn corrosie-bestendig.


Bestel uw Bellentableau Intercomsysteem

Bellentableau voor uw bedrijfspand/ appartementencomplex

Het bellentableau is uitermate geschikt voor uw bedrijfspand en appartementencomplex, een intercom en camera is een goede aanvulling op het bellentableau. Het kan natuurlijk voorkomen dat u een grote afstand moet afleggen om de deur beneden open te doen, daarom komt een bellentableau voor appartementen ideaal van pas. Een bellentableau met camera maakt het eigenlijk nog makkelijker, zo kunt eenvoudig zien wie er voor uw deur staat en kunt u deze persoon binnen laten. Het kan natuurlijk voorkomen dat uw bellentableau vervangen moet worden, neem hiervoor gerust contact op met ons klantenservice. Bekijk ook onze video intercomsystemen en draadloze deurbellen.


Bekijk de opties voor uw pand

Bestel jouw bellentableau

Zoals u kan lezen hebben wij verschillende bellentableaus voor u. De tableaus zijn corrosie-bestendig en dat zorgt ervoor dat de bellentableaus een lange tijd meegaat. Voor de rest hebben al onze bellentableaus een erg goede look. Op al onze producten heeft u twee jaar garantie en onze vakkundige monteurs installeren uw producten. Bestel uw bellentableaus bij Intercomdirect! Als u vragen heeft kunt u ons bellen - 085 130 9262 of stuur ons een e-mail info@intercomdirect.nl.


Vraag hier uw offerte aan