Deurbel met camera kopen

Wat is een deurbel met camera? Een deurbel met camera is een gewone deurbel, maar dan met een camera erop gemonteerd. Als er iemand op de bel drukt gaat er automatisch een camera lopen. Deze camera is verbonden met uw mobiel via een wifi verbinding, en wanneer u gebruikt maakt van een intercomsysteem met de binnen-monitor. Het is een zeer eenvoudig systeem, dus ook voor senioren een geweldige oplossing, die veiligheid biedt.

Wat zijn de voordelen van een deurbel met camera?

We hebben een uitgebreide keuze in deurbellen, de deurbellen met camera die u bij ons kunt kopen zorgt ervoor dat u direct kunt zien wie er voor de deur staat via de binnen monitor op uw camera. U hoeft dus niet meer de voordeur open te doen om te zien wie er aangebeld heeft. Het is niet eens nodig om thuis te zijn. Via de camera ziet u wie er voor de deur staat, dat geeft wel zo een veilig gevoel. Het gemak dient de mens, je kan gewoon vanuit je stoel zien wie er aanbelt en of je open wilt doen of niet. Bovendien is het heel eenvoudig te installeren en ook het gebruik is super eenvoudig, ook voor oudere mensen is het makkelijk te bedienen. Allemaal voordelen om de deurbel met camera meteen te kopen.

Welke verschillende soorten deurbel met camera intercomsysteem verkopen jullie?

Bij IntercomDirect maken we gebruik van zogeheten IP-intercomsystemen, welke voorzien zijn van de nieuwste functionaliteiten. Tevens kunt u bij ons terecht voor 2-draads (simplebus) systemen. Naast ons eigen intercomsystemen installeren we ook andere typen intercomsystemen. We bekijken per klant welk intercomsysteem het best in de situatie past. Onze intercomsystemen zijn voor jong en oud te gebruiken, doordat we gebruik maken van een eenvoudige lay-out.

Op zoek naar een draadloze video deurbel? De ID8100 video deurbel is een innovatief apparaat dat jou altijd laat weten wie er voor de deur staat. Ook wanneer je zelf niet thuis bent ontvang je direct een melding zodra iemand bij je aanbelt. Met een duidelijk beeld (2K Quad HD) en heldere spraakverbinding kun je meteen reageren via je smartphone. En heb je even geen gelegenheid zelf te antwoorden, dan wordt een voorgeprogrammeerde boodschap afgespeeld. Een veilig gevoel!

Wat zijn de prijzen van een deurbel met camera?

Je wilt een deurbel met camera kopen, maar wat zijn de prijzen? De prijzen voor een deurbel met camera zijn afhankelijk van de totale installatie. Zo hebben we systemen voor particulieren, maar ook voor portieken, of hele flatgebouwen. Wist u dat we nu ook een draadloze video deurbel hebben? Deze kost slechts 149,95! Als u contact met ons opneemt informeren wij u graag.

Er zijn verschillende pakketten beschikbaar voor verschillende soorten en aantallen gebouwen:

  • Onze draadloze video deurbel is verkrijgbaar voor €149,95. (woning)
  • Onze video intercomsysteem pakket zijn leverbaar vanaf €450,- per pakket. (woning)
  • Onze video intercomsysteem pakket zijn leverbaar vanaf €900,- per pakket. (1/4 appartementen)
  • Onze video intercomsysteem pakket zijn leverbaar vanaf €1000,- per pakket. (4+ appartementen )

Deze prijzen geven slecht een indicatie en zijn weergegeven exclusief installatie. 

Waarom zou ik bij IntercomDirect mijn deurbel met camera kopen?

Als u bij IntercomDirect bestelt weet u zeker dat er snel geleverd wordt, met of zonder monteur aan huis. U bent bij ons verzekerd van professionele ondersteuning en u kunt altijd bij ons terecht met vragen: wij zijn 24 uur per dag te bereiken. Jarenlange ervaring en tevreden klanten bewijzen de kwaliteit van de door ons afgeleverde producten en service. Verder betaalt u bij ons veilig via PayPal, iDeal of via uw bank. Uiteraard heeft u bij IntercomDirect altijd twee jaar garantie.

Ben je goed genoeg geïnformeerd over onze draadloze video deurbellen? Wellicht bent u ook geïnteresseerd in onze andere producten, klik hiervoor op een van de onderstaande links:

Intercomsysteem kantoor: Intercomdirect kantoor

Intercomsysteem VvE: Intercomdirect VvE

Intercomsysteem zakelijk: Intercomdirect zakelijk

VEELGESTELDE VRAGEN (FAQ)

MEEST VERKOCHTE PRODUCTEN