De draadloze deurbel

Bij sommige is die in het leven niet meer weg te denken, de draadloze deurbel. De draadloze deurbel werkt op batterijen en heeft daarom geen kabels nodig. Dit maakt het makkelijker om de draadloze deurbel te plaatsen waar u wilt. De ontvanger van de draadloze deurbel moet wel binnen zendbereik ergens in huis aangezien de ontvanger en de daadwerkelijk bel communiceren via wifi. Het is daarom van belang dat u sterke wifi heeft die ook nog eens reikt naar het punt waar u de draadloze deurbel wil hebben. De draadloze deurbel werkt ideaal samen met de wifi waardoor je in het hele huis kan verbinden met de draadloze bel.

Verschillende soorten draadloze deurbellen

Net zoals bij de verschillende video-intercomsystemen zijn er ook vele verschillende draadloze deurbellen. We hebben verschillende draadloze deurbellen van hoogstaande kwaliteit en natuurlijk de beste merken. Heeft u de draadloze deurbel al in huis maar bent u op zoek naar draadloze deurbel accessoires? Ook draadloze deurbel accessoires hebben we voor u in huis. Heeft u vragen over de verschillende soorten draadloze deurbellen? Of wil u advies over de verschillende draadloze deurbellen? Neem dan gerust met ons contact op. We helpen u graag verder met gratis advies.

Draadloze deurbellen en meer!

Naast onze draadloze deurbellen kan u er natuurlijk voor kiezen om een deurbel met bedrading te nemen. Wat houdt dat in? Een deurbel met bedrading noemen we ook wel een intercomsysteem en werkt in principe hetzelfde alleen werkt niet op wifi. Daarnaast werkt het intercomsysteem vaak met een telefoon en display waar de gast aan de deur op kan worden bekeken. Bij de draadloze deurbel kan dit ook vaak op de telefoon, zelfs als u niet thuis bent. Ideaal als er weer een pakketbezorger voor de deur staat en u net niet thuis bent. Wil u meer leren over al onze diensten? Of benieuwd naar welke oplossingen we al voor andere hebben mogen creëren? Neem een kijkje bij onze verschillende projecten.


Vraag hier uw offerte aan