De draadloze video deurbel

De draadloze video deurbel (zoals de naam al zegt) is draadloos. Dit betekent dat je niet meer hoeft na te denken over kabels of andere bedrading want de draadloze bel is draadloos en staat verbinding aan de hand van wifi. De deurbel en de camera van de deurbel geven zicht wanneer er wordt aangebeld en het is mogelijk om via je telefoon te praten met de gast aan de deur. Dit is ideaal wanneer je bijvoorbeeld niet thuis bent, maar er wel een pakketbezorger voor de deur staat. De draadloze deurbel met camera heeft al bij veel huishoudens intreden gemaakt met goed resultaat. Het biedt een stukje extra veiligheid, monitoring en de mogelijkheid om te praten tegen de gast aan de deur. Benieuwd naar alle mogelijkheden van de draadloze deurbel met camera? Kijk snel verder.

Hoe installeer je de draadloze video deurbel?

Een draadloze deurbel installeert u eenvoudig, maar ook wij helpen u daar graag bij. De draadloze video deurbel werkt op batterij dus het is belangrijk dat er een batterij bevindt zich in de deurdrukker of dat deze is opgeladen. U bevestigt de draadloze video deurbel aan de hand van schroeven of tape, net zoals u het wil. Wanneer de ontvanger op netstroom moet worden aangesloten doet u dit op een voor u handige plek, niet alle draadloze video deurbellen vereisen dit. Het is belangrijk dat u zelf ook nadenkt over waar er ontvangers in het huis moeten zijn. De ontvangers maken namelijk binnen het geluid en zorgen voor de juiste verbinding.

De draadloze deurbel met camera bestellen

Bestel uw draadloze deurbel met camera gemakkelijk via onze website. Heeft u vragen over de verschillende draadloze deurbellen met camera of wil u advies over de verschillende draadloze deurbellen met camera? Neem gerust met ons contact op we helpen u graag verder met gespecialiseerd advies. Naast onze complete draadloze deurbel met camera hebben we ook verschillende accessoires voor de draadloze deurbel. Een draadloze deurbel bestellen? Dat doet u natuurlijk bij Intercom Direct.


Vraag hier uw offerte aan