Deuropeners

Vanuit uw appartement of kantoorpand de deur open doen? Intercomdirect biedt het u aan: een deuropener! In het assortiment hebben wij ook elektronische deuropeners, zo kunt u eerst eenvoudig zien wie er voor u deur staat en daarna eenvoudig de (voor)deur openen. Bekijk ons assortiment deuropeners en maak uw keuze.


Bekijk hier ons deuropeners

Deuropener met elektronisch slot

Het systeem voor het elektrisch openen van deuren is niet alleen geschikt voor bedrijfspanden, maar kan ook gewoon bij u thuis geïnstalleerd worden. De elektrische deuropener is ook geschikt om te dienen als elektrisch slot. Zo kunnen bijvoorbeeld werknemers met een pas of code het pand betreden. U kunt zelf met een app op uw smartphone de deur openen voor de persoon die voor u deur staat, ideaal als je heerlijk een avondje op de bank ligt. De deur wordt door middel van een elektrische spanning geopend.


Neem contact met ons op
Elektronische deuropener vergroot uw veiligheid

Als u de kans op inbraak wilt verkleinen, dan is een elektrisch deuropener een goede oplossing. De elektrische deuropener sluit ook vanzelf dit is ook een stukje extra veiligheid die u heeft met de deur. U kunt uw pand of huis ook nog beveiligen met camera beveiliging, zo kunt u eenvoudig uw pand of huis in de gaten houden. De camera’s kunt u zowel binnen als buiten hangen, want de camera’s zijn stof- en waterbestendig. Neem ook een kijkje bij video intercomsysteem, als u oude intercom vervangen moet worden.

Bestel nu uw deuropener bij intercomdirect

Dit is uw kans om een kwalitatief goede deuropener te kopen. U kunt de deuropener eenvoudig bedienen vanuit uw eigen huis of via uw smartphone, zo hoeft u niet naar de voordeur te lopen. Op al onze producten heeft u twee jaar garantie en de producten worden door onze vakkundige monteurs geïnstalleerd. Grijp deze kans en bestel uw deuropener met intercom bij Intercom direct! Heeft u nog vragen dan kunt u ons bellen op 085 130 92612 of stuur een mailtje naar info@intercomdirect.nl.

MEEST VERKOCHTE PRODUCTEN