Specialist in Hikvision intercomsystemen

Als uw erkende specialist in Hikvision intercomsystemen bieden wij een uitgebreide selectie van geavanceerde 2-Wire HD systemen. Deze zijn ideaal voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten, bekend om hun kristalheldere audio en visuele communicatie, gebruiksgemak, en flexibele installatiemogelijkheden.

Onze ervaring zorgt voor maatwerkoplossingen die afgestemd zijn op uw specifieke behoeften, met een focus op duurzaamheid en betrouwbaarheid. Wij zetten ons in voor uitmuntende service en ondersteuning, waarbij uw tevredenheid onze prioriteit is.

Vertrouw op ons voor een veilige en comfortabele woon- of werkomgeving met de nieuwste Hikvision technologieën.

Wij zijn er voor u

Service, een goede bereikbaarheid en duidelijke communicatie staan bij ons op nummer één. Zonder tevreden klanten geen succesvol bedrijf. Mede door onze klantvriendelijke aanpak groeien wij snel. Dat maakt ons trots op onze gerealiseerde projecten, en op onze trouwe klanten.


Neem direct contact met ons op

Voor elk type systeem de juiste expertise

IntercomDirect beschikt over een gedreven team van gekwalificeerde medewerkers. Onze klantenservice en salesafdeling staan graag voor u klaar. Samen proberen wij altijd te komen tot de beste oplossing voor uw vraag. Wij beschikken bovendien over een uitgebreid netwerk van technische partners met grote kennis en ervaring binnen verschillende disciplines. Zo kunnen wij inspelen op iedere situatie, klein of groot.

Neem contact op met ons team

Prijzen en tarieven

Wij houden van duidelijkheid en transparantie. U ontvangt vooraf altijd een gespecificeerde prijsopgave, zodat u weet waar u aan toe bent. Op onze prijzenpagina vindt u de actuele tarieven.

IntercomDirect werkt samen met vaste leveranciers en is daardoor in staat concurrerende prijzen te hanteren. Ons inkoopvoordeel delen wij graag met onze klanten.


Bekijk hier onze prijzen en tarieven

DOE HET ZELF - INSTRUCTIEVIDEOS

Instructievideo Binnenpost

Ontdek hoe u met gemak uw Hikvision intercomsysteem binnenpost gebruikt. Deze instructievideo leidt u door de stappen om een binnenkomende oproep te beantwoorden en de deur te ontgrendelen. Van het heldere touchscreen tot de intuïtieve interface, u leert snel hoe u met een simpele tik gesprekken kunt voeren en toegang kunt verlenen tot uw woning of bedrijf. Of het nu gaat om familie of een koerier, met deze handige functies mist u nooit een bezoeker en verhoogt u de veiligheid en het comfort van uw leefomgeving.

Smartphone koppelen aan uw Binnenpost

Maximaliseer de functionaliteit van uw Hikvision intercomsysteem met de Hik-Connect app. Deze video gidst u door het naadloze proces van het koppelen van uw binnenpost aan uw WiFi-netwerk. Leer hoe u uw monitor eenvoudig aan uw Hik-Connect account toevoegt en hoe u meldingen en toegang direct op uw telefoon ontvangt. Of u nu thuis bent of niet, blijf in contact met bezoekers en beheer de toegang tot uw ruimte met een paar tikken op uw mobiele apparaat. Installeer, configureer en synchroniseer snel voor een slimmere, veiligere toegangscontrole

PROJECTEN

Vernieuwen Intercomsysteem 27 Appartementen

Appartementencomplex
27 Appartementen
Barendrecht

Bekijk project

Vernieuwen Intercomsysteem 56 Appartementen

1 Appartementencomplex
56 Appartementen
Gorinchem

Bekijk project

Vernieuwen Intercomsysteem 1 Villa 2 Gastverblijven

1 Villa
2 Gastverblijven
Noordwijkerhout

Bekijk project