Intercom Amsterdam

Wonende in Amsterdam of rond Amsterdam en op zoek naar een intercom? Dan bent u bij Intercom Direct op het juiste aders. We hebben verschillende video-intercom systemen die uw huis nog een stukje veiliger kunnen maken. Een video-intercomsysteem biedt de mogelijkheid om ook op afstand te kunnen communiceren, wanneer er een bezoeker aan de deur staat kan u via de video en/of audioapparatuur gemakkelijk communiceren. Er wordt een verbinding gemaakt met buiten en met binnen waarbij er ook een automatische deuropener kan worden ingezet vanaf de binnenpost. Intercom in Amsterdam? Dan bent u bij Intercom Direct op het juiste aders.

Intercom reparatie Amsterdam

Heeft u al een intercom en wil u die repareren? Onze monteurs staan graag voor u klaar! Het intercomsysteem hoeft niet afkomstig te zijn vanuit ons en mag ook van andere merken zijn. Onze monteurs hebben zoveel kennis en ervaring dat ze ook andere intercom systemen kunnen repareren. We kijken graag met je mee of het juist in om de intercom te vervangen of juist te repareren. Intercom repareren Amsterdam? Dan bent u bij Intercom Direct op het juiste adres. Neem met ons contact op en we brengen zelfs gratis advies uit.

Intercom en meer!

Naast onze grote collectie intercoms hebben we ook verschillende beveiliging systemen en ook draadloze deurbellen. Een draadloze deurbel maakt het mogelijk om ook als u niet thuis bent wel beeld te hebben van bijvoorbeeld uw straat, maar ook te spreken met pakketbezorgers die voor de deur staan wanneer u niet thuis bent. Heeft u vragen over onze producten, diensten of projecten? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer over onze verschillende projecten in Amsterdam, maar ook op andere locaties en hoe we daar onze verschillende producten hebben ingezet.


Vraag hier uw offerte aan