Intercom deurbel

Een intercom deurbel is de voorloper van de welbekende videodeurbel. Wanneer er iemand aanbelt zal de intercom deurbel af gaan door een zoem geluid of een ander bel geluid. Hierdoor weet u gemakkelijk dat er iemand aan de deur staat en kan u op afstand bijvoorbeeld uw poort open doen of communiceren. Met name het communiceren via de hoorn kan erg zijn voor bijvoorbeeld pakketbezorgers of andere gasten die u wellicht niet op uw terrein wil hebben. Er bestaan veel verschillende intercom deurbellen van intercom deurbellen met bedrading of juist een draadloze (bijvoorbeeld op wifi). Bij Intercom Direct hebben we verschillende mogelijkheden voor de intercom deurbel. Bekijk de mogelijkheden gemakkelijk op onze website.

Met of zonder camera?

De intercom deurbel is zoals we al eerdere noemde in vele varianten te verkrijgen. Maar moet u nu een intercom deurbel met camera of een intercom deurbel zonder camera? Die keuze ligt vooral bij wat het doeleinde is van uw intercom deurbel. Wil u graag bezoekers zien staan of wil u bijvoorbeeld extra camera beveiliging door live beeld vanuit de intercom? Dan is een intercom deurbel met camera voor u interessant. Deze intercom is zowel verkrijgbaar draadloos als met bedrading. Een intercom deurbel zonder camera is vaak erg praktisch voor bijvoorbeeld een poort. Bekijk de mogelijkheden op onze website en bestel uw intercom bij Intercom Direct!

Intercom deurbel installeren

Heeft u een keuze kunnen maken in de onze collectie intercom deurbellen? Dan helpen we u graag verder met het installeren van de intercom. We hebben fantastische vakmensen die met veel kennis en passie de intercom installeren. Heeft u een intercom die niet uit onze collectie komt? Ook dan helpen we u graag verder met de intercom installeren. Bekijk de mogelijkheden en tarieven voor de intercom deurbel installeren gemakkelijk online op onze website.


Vraag hier uw offerte aan