IntercomDirect zakelijk

Bent u een zakelijke klant, dat is geen probleem. Bij ons kunt u ook zakelijk een bestelling doen. Van multinational tot zelfstandig ondernemer, elke zakelijke klant is bij ons aan het goede adres. Door onze uitgebreide assortiment, groot leveranciersnetwerk en overtreffende service zijn wij een begrip op de markt. Maandelijks verlaten er tientallen intercomsystemen succesvol ons bedrijf. Daar zijn we bijzonder trots op. Uw voordelen als zakelijke klant:

Binnen 7-10 werkdagen in huis
Als je vandaag vóór 23,59 bestelt, wordt je bestelling binnen twee werkweken gratis bezorgd op een adres waar het jou uitkomt. Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling op een later moment te leveren of op het adres van de eindklant.

Factuur en offerte met referentie
We kunnen direct een referentie toevoegen aan je offerte, bestelling en factuur. Handig voor je administratie.

Binnen 2 werkdagen een offerte op maat
Niemand houdt van wachten. Dus als je belt, ontvang je binnen twee werkdagen een offerte op maat. Hebben wij hier extra informatie voor nodig? Nemen wij direct contact met u op.

Eigen accountmanager
Je krijgt een eigen accountmanager die op de hoogte is van jouw zakelijke situatie. Zo kunnen we je nog beter persoonlijk advies geven en krijg je snel antwoord op al je vragen.

Extra scherpe tarieven
Neem contact op met uw accountmanager en bespreek samen de mogelijkheden.

Retourneren & garantie

Wil je je bestelling (gedeeltelijk) retourneren? Dan gelden er voor zakelijke klanten andere voorwaarden dan voor onze particulie klanten. De Wet Kopen op Afstand is namelijk niet van toepassing op aankopen door bedrijven. Neem uiterlijk binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van de bestelling contact op met onze klantenservice voor de mogelijkheden.

Ben je een zakelijke klant en wil je iets retourneren? Kijk dan op deze pagina

Samenwerking

Wil jij samenwerken met IntercomDirect? En daarmee gebruik maken van onze extra scherpe tarieven en verlaagde verkoopprijzen. Neem via de klantenservice contact met ons op. Wij zijn altijd bereid om met u de mogelijkheden te bespreken. Klik hier om contact op te nemen met onze klantenservice.