Zakelijke klant

Bent u een zakelijke klant, dat is geen probleem. Bij ons kunt u ook zakelijk een bestelling doen. Van multinational tot zelfstandig ondernemer, elke zakelijke klant is bij ons aan het goede adres.

Door onze uitgebreide assortiment, groot leveranciersnetwerk en overtreffende service zijn wij een begrip op de markt. Maandelijks verlaten er tientallen intercomsystemen succesvol ons bedrijf. Daar zijn we bijzonder trots op. 

Uw voordelen als zakelijke klant:

    • Binnen 7-10 werkdagen in huis

    • Factuur en offerte met referentie

    • Binnen 2 werkdagen een offerte op maat

    • Eigen accountmanager

    • Extra scherpe tarieven

Retourneren en garantie

Wil je je bestelling (gedeeltelijk) retourneren? Dan gelden er voor zakelijke klanten andere voorwaarden dan voor onze particuliere klanten. De Wet Kopen op Afstand is namelijk niet van toepassing op aankopen door bedrijven. Neem uiterlijk binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van de bestelling contact op met onze klantenservice voor de mogelijkheden.

Ben je een zakelijke klant en wil je iets retourneren? Klik op onderstaande button.

Retour aanvragen

Samenwerken met intercomdirect

Wil jij samenwerken met IntercomDirect? En daarmee gebruik maken van onze extra scherpe tarieven en verlaagde verkoopprijzen. Neem via de klantenservice contact met ons op. Wij zijn altijd bereid om met u de mogelijkheden te bespreken. Klik op onderstaande link om contact op te nemen met onze klantenservice.


Samenwerking aanvragen