Intercomsysteem kantoor

Voor kantoren kunnen intercomsystemen maar al te goed van pas komen. Het biedt een veilig gevoel als u weet wie er voor de deur staat en wat deze persoon komt doen. Niet iedereen heeft immers goede bedoelingen bij het betreden van uw bedrijfspand. In dit artikel wil ik u graag op de hoogte brengen van de voordelen van een intercomsysteem kantoor.


Beveiligen van uw kantoor door middel van een Intercomsysteem

Er zijn verschillende mogelijkheden. Heeft uw bedrijf een slagboom voordat de bezoeker het terrein op wil, dan wordt hier het eerste contact gelegd. Het kan ook zijn dat uw bedrijf geen slagboom of iets dergelijks heeft en dat bezoekers het eerste contact bij de voordeur leggen. Zorg er dan altijd voor dat u hier een degelijk intercomsysteem heeft hangen, want veiligheid voor uzelf en uw personeel staat uiteraard voorop. U wilt toch geen onbevoegde mensen in uw pand?

Hoe beveilig ik mijn kantoor met een intercomsysteem?

Het beveiligen van uw kantoor door middel van zo’n systeem werkt als volgt: Indien uw terrein is voorzien van een slagboom, dient u hier een systeem te plaatsen. Zorg ervoor dat er zowel een audio- als een videoverbinding gemaakt kan worden met de bezoeker. Zo kunt u de persoon identificeren en vragen wat deze persoon komt doen voordat hij of zij uw terrein betreedt. De receptie weet dan wie eraan komt en waar ze aan toe zijn. Heeft u geen slagboom? Dat is niet erg, ook dan kunt u uw bedrijfspand goed beveiligen. Door middel van een systeem bij de ingang kunt u ook een audio- en videoverbinding maken met de bezoeker voordat u via de binnenmonitor de deur opent voor deze persoon.


Plan hier uw gratis bel afspraak

Voordelen van een kantoor intercomsysteem

Het gaat nooit ten koste van de gastvrijheid! Gasten die uw bedrijf komen bezoeken, zullen altijd het gevoel hebben dat veiligheid een belangrijke rol speelt binnen uw bedrijf en zullen dat respecteren en stimuleren. Ook hun veiligheid wordt namelijk bepaald door het systeem. Voor de (vaste) werknemers is het ook geen last, zij kunnen door middel van een code of een persoonlijke tag zichzelf toegang verlenen tot het bedrijfspand. Zo kunt u het intercomsysteem helemaal op maat gebruiken zoals het binnen uw organisatie past. Bedenk goed welke functies u belangrijk vindt aan een intercomsysteem. Ze zijn er in verschillende soorten en maten. Zo kunt u een intercomsysteem aanschaffen die slechts de mogelijkheid biedt om te communiceren met een audio- en videosysteem, maar u kunt ook kiezen voor een intercomsysteem dat via de app op uw telefoon bediend kan worden. Hierdoor creeërt u de mogelijkheid om via de telefoon uw gasten zowel te horen als te zien, waarbij u eenvoudig op afstand de deur kunt openen.

VEELGESTELDE VRAGEN (FAQ)