Intercomsysteem kantoor

Op zoek naar een intercomsysteem voor uw kantoor? Voor kantoren kunnen intercomsystemen maar al te goed van pas komen. Het biedt een veilig gevoel als u weet wie er voor de deur staat en wat deze persoon komt doen. Niet iedereen heeft immers goede bedoelingen bij het betreden van uw bedrijfspand. In dit artikel wil ik u graag op de hoogte brengen van de voordelen van een intercomsysteem voor uw kantoor.


Intersomsysteem voor bedrijven

Er zijn verschillende intercom systemen voor bedrijven. Heeft uw bedrijf een slagboom voordat de bezoeker het terrein op wil, dan wordt hier het eerste contact gelegd. Het kan ook zijn dat uw bedrijf geen slagboom of iets dergelijks heeft en dat bezoekers het eerste contact bij de voordeur leggen. Zorg er dan altijd voor dat u hier een degelijk intercomsysteem heeft hangen, want veiligheid voor uzelf en uw personeel staat uiteraard voorop. U wilt toch geen onbevoegde mensen in uw pand? Bekijk de diverse Intercom systemen die Intercom Direct heeft voor uw bedrijf/kantoor.

Hoe beveilig ik mijn kantoor met een intercomsysteem?

Het beveiligen van uw kantoor met een intercom systeem werkt als volgt: Indien uw terrein is voorzien van een slagboom, dient u hier een intercom systeem te plaatsen. Zorg ervoor dat er zowel een audio- als een video verbinding gemaakt kan worden met de bezoeker. Zo kunt u de persoon identificeren en vragen wat deze persoon komt doen voordat hij of zij uw terrein betreedt. Het intercom systeem bij de receptie geeft uw receptie personeel een melding wanneer en wie eraan komt. Heeft u geen slagboom? Dat is niet erg, ook dan kunt u uw bedrijfspand goed beveiligen. Door middel van een intercom systeem bij de ingang kunt u ook een audio- en video verbinding maken met de bezoeker voordat u via de binnen monitor de deur opent voor deze persoon.


Plan hier uw gratis bel afspraak

Voordelen van een kantoor intercomsysteem

Het voordeel van een intercomsysteem voor kantoor is dat het nooit ten koste gaat van de gastvrijheid. Gasten die uw bedrijf komen bezoeken, zullen altijd het gevoel hebben dat veiligheid een belangrijke rol speelt binnen uw bedrijf en zullen dat respecteren en stimuleren. Ook hun veiligheid wordt namelijk bepaald door het systeem. Voor de (vaste) werknemers is het ook geen last, zij kunnen door middel van een code of een persoonlijke tag zichzelf toegang verlenen tot het bedrijfspand. Zo kunt u het intercom systeem helemaal op maat gebruiken zoals het binnen uw organisatie past.

Bedenk goed welke functies u belangrijk vindt aan een intercomsysteem. Ze zijn er in verschillende soorten en maten. Zo kunt u een intercom systeem aanschaffen die slechts de mogelijkheid biedt om te communiceren met een audio- en videosysteem, maar u kunt ook kiezen voor een intercomsysteem dat via de app op uw telefoon bediend kan worden. Hierdoor creëert u de mogelijkheid om via de telefoon uw gasten zowel te horen als te zien, waarbij u eenvoudig op afstand de deur kunt openen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een intercomsysteem voor uw kantoor of bedrijf? Bekijk direct ons webshop aanbod of vraag vrijblijvend advies op.

VEELGESTELDE VRAGEN (FAQ)