Intercomsysteem voor uw (toegangs)poort

Bent u op zoek naar een goede intercom systeem voor uw poort? Dan bent u bij Intercom direct aan het juiste adres. Ons assortiment is erg breed wat betreft intercom systemen voor uw poort. Neem een kijkje in ons brede assortiment en maak uw keuze! U heeft 2 jaar garantie!

Altijd een intercom voor u

Wij van Intercomdirect hebben een breed assortiment qua intercom systemen voor uw poort, u kunt met de systemen communiceren waar en wanneer u wilt. Het intercomsysteem voor uw poort heeft ook een camera, zo kunt u eenvoudig zien wie er voor uw poort staat. Als er iemand aanbelt kunt u eenvoudig zien wie het is en u kunt communiceren met deze persoon, hier kunt u dan een melding van krijgen op uw smartphone. Na het gesprek dat u gevoerd heeft kunt ervoor kiezen om de poort te openen, u kunt de poort ook sluiten als u wilt. De intercomsystemen hebben ook een bewegingssensoren, zodra er beweging plaatsvindt, wordt er een melding naar uw smartphone gestuurd.

Ons assortiment

Intercomdirect biedt u intercom systemen voor u poort aan die beschikken over moderne functionaliteiten. De intercoms zijn gebruiksvriendelijk en eenvoudig te bedienen. Door de camera kunt u eenvoudig zien wie er voor de poort staat, ideaal als je het aan ons vraagt. Neem ook een kijkje bij onze draadloze deurbellen. U kunt uw intercom systemen voor uw poort op afstand bedienen, als u rondom het huis bezig bent kunt u eenvoudig de poort openen of sluiten. In ons assortiment hebben wij ook camera beveiliging. Als u uw huis extra wil beveiligen dan is dit de oplossing voor u!


Bekijk hier uw mogelijkheden

Bestel uw intercomsysteem voor uw (toegangs)poort

Zoals u kunt lezen is een intercomsysteem super handig voor uw poort. Misschien heeft uw bedrijfspand wel een nieuwe poort nodig, dan kan dit ideaal van pas komen. Als u nog zoekt naar een extra beveiliging voor uw bedrijfspand, dan komt de toegangscontrole goed van pas. De intercom systemen voor uw poort hebben twee jaar garantie en worden voor u geïnstalleerd. Eenvoudig u intercom systemen voor uw poort bestellen doet u bij Intercom direct!


Vraag hier uw offerte aan

MEEST VERKOCHTE PRODUCTEN