Intercomsysteem VvE

Woont u in een appartementencomplex en wilt u een intercomsysteem aanschaffen? Dan leest u het juiste artikel, in dit artikel geven wij u meer uitleg over de verschillende soorten intercomsystemen die in uw VVE gebruikt kunnen worden.


Waarom een intercomsysteem?

Of u nou een gezond persoon bent of juist slecht ter been, door middel van een intercomsysteem kunt u heel eenvoudig controleren wie er voor de deur staat en ondertussen communiceren met deze persoon, zonder dat u hiervoor naar de voordeur hoeft te lopen! Dat wil toch iedereen? Zo’n systeem is er in allerlei soorten en maten, daarom ga ik u in dit artikel alles vertellen over het belang van een intercomsysteem voor uw appartement en de beschikbare mogelijkheden. Ik kan u alvast verklappen, dit zijn er een hoop.

Intercomsysteem voor een appartementencomplex (VvE)

Een intercomsysteem kunt u door onze professionele installateurs eenvoudig in uw appartementencomplex laten installeren. De functie van zo’n systeem is eigenlijk heel simpel: Een persoon belt aan bij de ingang van het complex. U kunt vanaf een binnenmonitor in uw woning eenvoudig zien wie er voor de deur staat door middel van een videocamera. Vervolgens kunt via een twee-wegcommunicatie met de persoon die bij u voor de deur staat communiceren, zoals u normaal gesproken via de telefoon gewend bent. Wilt u de bezoeker binnen laten? Via de knop “Deur openen” kunt u gemakkelijk via de binnenmonitor de voordeur van het appartementencomplex openen. Liever de voordeur vanuit uw stoel openen? Onze intercomsystemen kunnen via Wifi bediend worden. Zo kunt u gemakkelijk via de telefoon de voordeur openen, of rustig vanuit uw stoel een praatje maken met de persoon die heeft aangebeld.


Vraag hier gratis uw offerte aan

Hoe werkt een intercomsysteem voor een VvE

Voor een appartementencomplex kunt u dus eenvoudig in overleg met de andere bewoners een intercomsysteem aanschaffen. Omdat dit in dit geval meestal al geregeld is door het bestuur van de VvE (Vereniging van Eigenaars), hoeft u die als bewoner vaak zelf niet meer te regelen. Via de VVE betaalt u namelijk servicekosten, waarin voor uitgaven zoals een nieuw intercomsysteem wordt gespaard. Heeft uw VVE geen beheerders of weet u dit niet zeker? Neem via de contactpagina contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag verder.

Intercomsysteem VvE voordelen

Het belangrijkste voordeel van een intercomsysteem is dat deze toegangscontrole ervoor zorgt dat er geen willekeurige onbevoegde mensen toegang krijgen tot uw appartementencomplex. Alleen bevoegde personen met toegang, en gasten waarvoor de voordeur wordt opengedaan, kunnen bij uw appartementencomplex naar binnen. Hiermee voorkomt u overlast en waarborgt u de privacy voor uzelf en de overige bewoners. Bent uw benieuwd naar ons assortiment, of heeft u advies nodig? Neem via de contactpagina contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag met het vinden van het juiste intercomsysteem voor uw appartementencomplex.

PROJECTEN

Video-intercom installatie 6 Appartementen

Appartementencomplex
6 Appartementen
Zaandam

Bekijk project

Video-intercom installatie en Postkast vervangen

3 Appartementencomplexen
18 Appartementen
Hilversum

Bekijk project

High-end Video Intercomsysteem 4 Appartementen

High-end Appartementen
4 Appartementen
Amsterdam

Bekijk project

VEELGESTELDE VRAGEN (FAQ)