Intercom vervangen

Wil u uw intercomsysteem gaan vervangen? Dan bent u bij Intercom Direct op het juiste adres. Een intercomsysteem is na ongeveer 15 jaar aan vervanging toe. De intercom krijgt dan een slechtere audioverbinding, slechte beeld kwaliteit of er ontstaan vervelende storingen. Repareren kost vaak toch meer geld en het is dan tijd om uw intercom te vervangen. U kan er voor kiezen om uw hele intercom te vervangen, maar het is natuurlijk ook mogelijk om onderdelen te vervangen zoals de intercom-telefoon. Wil u gratis advies voor wat het beste is in uw situatie? Neem contact met ons op!

Intercom flat vervangen

Intercomsystemen zijn vaak terug te vinden in flats en appartement. In het gehele gebouw wordt hetzelfde intercomsysteem gehanteerd. Echter verouderen de systemen ook en kan het tijd zijn om intercoms van de flat te vervangen. We hebben bij Intercom Direct al vele flats en appartementen mogen voorzien met een nieuw intercomsysteem. Wil u ook uw intercomsysteem vervangen of repareren? Neem dan met ons contact op. We bekijken samen met u de mogelijkheden en welke tarieven hier bij horen. Heeft u zelf al een idee over welk systeem, maar bent u alleen nog op zoek naar een monteur? Ook dan helpen we u graag.

Intercom en meer!

Naast onze grote collectie intercoms hebben we ook camerabeveiliging en draadloze deurbellen. Hiermee maakt u van uw appartement of huis een veilige omgeving waar u alles gemakkelijk in de gaten kan houden en kan monitoren. De draadloze deurbellen komen vaak samen met een camera waardoor u ook op afstand via uw deurbel de omgeving in de gaten kan houden. Bij Intercom Direct bieden we het totaal plaatje van intercoms vervangen, monteren, repareren tot het bieden van camerabeveiliging oplossingen en meer.


Vraag hier uw offerte aan