Specialist in intercoms

IntercomDirect is een snel groeiende speler op het gebied van professionele intercomsystemen voor de particuliere en zakelijke markt. Zoals de naam al doet vermoeden zijn wij gespecialiseerd in het leveren, installeren, onderhouden en repareren van alle mogelijke intercomsystemen.

Daarnaast zijn wij sterk in camerasystemen, toegangscontrole, postkasten en draadloze deurbellen. Onze webshop voorziet in een ruim aanbod van eenvoudig te installeren intercoms en deurbellen.

Onze technische dienst richt zich op het installeren, onderhouden en vervangen van de complexere systemen. Of het nu gaat om een traditioneel bekabelde intercom of een compleet toegangscontrolesysteem; voor ieder project hebben wij de juiste kennis in huis.

Wij zijn er voor u

Service, een goede bereikbaarheid en duidelijke communicatie staan bij ons op nummer één. Zonder tevreden klanten geen succesvol bedrijf. Mede door onze klantvriendelijke aanpak groeien wij snel. Dat maakt ons trots op onze gerealiseerde projecten, en op onze trouwe klanten.


Neem direct contact met ons op

Specialist in Hikvision intercomsystemen

Als uw erkende specialist in Hikvision intercomsystemen bieden wij een uitgebreide selectie van geavanceerde 2-Wire HD systemen. Deze zijn ideaal voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten, bekend om hun kristalheldere audio en visuele communicatie, gebruiksgemak, en flexibele installatiemogelijkheden.

Onze ervaring zorgt voor maatwerkoplossingen die afgestemd zijn op uw specifieke behoeften, met een focus op duurzaamheid en betrouwbaarheid. Wij zetten ons in voor uitmuntende service en ondersteuning, waarbij uw tevredenheid onze prioriteit is.

Vertrouw op ons voor een veilige en comfortabele woon- of werkomgeving met de nieuwste Hikvision technologieën.


Meer informatie over Hikvision Video Intercomsystemen

Prijzen en tarieven

Wij houden van duidelijkheid en transparantie. U ontvangt vooraf altijd een gespecificeerde prijsopgave, zodat u weet waar u aan toe bent. Op onze prijzenpagina vindt u de actuele tarieven.

IntercomDirect werkt samen met vaste leveranciers en is daardoor in staat concurrerende prijzen te hanteren. Ons inkoopvoordeel delen wij graag met onze klanten.


Bekijk hier onze prijzen en tarieven

Voor iedere dag de juiste expertise

IntercomDirect beschikt over een gedreven team van gekwalificeerde medewerkers. Onze klantenservice en salesafdeling staan graag voor u klaar. Samen proberen wij altijd te komen tot de beste oplossing voor uw vraag. Wij beschikken bovendien over een uitgebreid netwerk van technische partners met grote kennis en ervaring binnen verschillende disciplines. Zo kunnen wij inspelen op iedere situatie, klein of groot.

PROJECTEN

Vernieuwen Intercomsysteem 27 Appartementen

Appartementencomplex
27 Appartementen
Barendrecht

Bekijk project

Vernieuwen Intercomsysteem 56 Appartementen

1 Appartementencomplex
56 Appartementen
Gorinchem

Bekijk project

Vernieuwen Intercomsysteem 1 Villa 2 Gastverblijven

1 Villa
2 Gastverblijven
Noordwijkerhout

Bekijk project

INTERESSANTE ARTIKELEN

Intercomsysteem Particulier >

Bent u toe aan een nieuwe deurbel of intercom? Onze systemen zijn uitermate geschikt voor uw woning, appartement of appartementencomplex. Samen bekijken wij uw situatie en zorgen we voor de beste oplossing.

Intercomsysteem Kantoor >

Met een nieuw intercomsysteem is de toegangsverlening tot uw bedrijfspand gewaarborgd. Een veilige oplossing voor uw bedrijf, en tegelijkertijd een klantvriendelijke ervaring voor uw bezoekers. Onze experts adviseren uw graag.

Intercomsysteem Vereniging van Eigenaren (VvE) >

IntercomDirect is uw partner als het gaat om het leveren en vervangen van intercomsystemen. Onze technische dienst biedt u professionele ondersteuning. Zo heeft u als Vereniging van Eigenaren altijd één vast aanspreekpunt binnen onze organisatie, en weet u precies waar u aan toe bent. Van opname en montage tot gebruiksklare oplevering en garantie. Duidelijke afspraken, prettig geregeld!