Wie zijn wij?

Na verschillende jaren als eenmanszaak intercomsystemen te hebben geplaatst is het tijd voor de volgende stap: IntercomDirect B.V. Typerend aan IntercomDirect is dat wij een jong en ambitieus bedrijf zijn, dat zich stort op de wereld van de digitale intercomsystemen. Aan het roer van IntercomDirect staan Ismet Mamedov en Mitchel Bins, wij als twee jonge ondernemers bieden hulp bij het geven van advies in intercom mogelijkheden en houden ons continue bezig met de ontwikkelingen in bestaande en nieuwe intercomsystemen.

Zonder onze klanten zou IntercomDirect niet bestaan, daarom is voor ons een goede klantenbinding van essentieel belang. Goede communicatie, een snelle service en tevredenheid van de klant staan voor ons centraal. Ons team van vakspecialisten zal hier ten alle tijden voor zorgen.

Voor interesse in een intercomsysteem kunt u mailen naar: info@intercomdirect.nl. Heeft u vragen of opmerkingen kunt u ook bellen naar 085 - 130 9262, ook staan wij altijd open voor feedback om onze kwaliteit te blijven verbeteren.

Wat doen wij?

IntercomDirect houdt zich bezig met de installatie, reparatie en vervanging van intercomsystemen. Door een onderscheid te maken in analoge en digitale intercomsystemen kunnen wij onze klanten in elke situatie een intercomsysteem aanbieden. Onze intercomsystemen zijn eenvoudig uit te breiden. Dit alles kan in een geïntegreerd systeem, waardoor het gebruiksgemak hoog blijft. Onze intercomsystemen zijn uit te breiden met:
  • Meerdere buiten panelen, waardoor u zowel uw voordeur als achterdeur met het systeem kunt bedienen.
  • Meerdere binnenmonitoren, zodat u vanuit elke ruimte in uw huis het systeem kunt bedienen.
  • Een elektronisch slot, zodat u op afstand de deur kunt openen om bezoekers binnen te laten.
  • Beveiligingscamera’s, die uw binnenshuis en buitenshuis kunt gebruiken om uw huis tijdens afwezigheid te bewaken.

350x350
Over Mitchel Bins

Mitchel Bins

Door mijn kennis en affiniteit met techniek, informatica en ondernemerschap is het zijn van een ondernemer een droom die uitkomt. Het zijn van de verbindende factor in deze onderneming zorgt ervoor dat ik elke dag met veel plezier aan IntercomDirect werk. Door onze kennis en ervaring in het installeren van intercomsystemen ben ik ervan overtuigd dat wij als IntercomDirect elke opdracht; klein en groot; complex en eenvoudig, aankunnen. Zal dit altijd meteen goed gaan? Vast niet. Maar door continue te blijven verbeteren en naar onze klanten te luisteren zullen wij er alles aan doen om elke klant tevreden te stellen. Één team, één taak!

Over Ismet Mamedov

Ismet Mamedov

Ik ben een energieke ondernemer die graag mensen op de wereld met elkaar verbindt. Door de ervaring die ik heb opgebouwd tijdens verschillende projecten, zie ik met IntercomDirect grote mogelijkheden. Onze producten worden aangeboden en geleverd met de allerbeste service, dit durf ik met zekerheid te zeggen. Wat voor mij het meest belangrijkst is, is dat onze klanten tevreden zijn met de producten die zij bij ons afnemen. Ik zal er dan ook persoonlijk alles aan doen om onze klanten dit gevoel te geven. .