Ben jij opzoek naar de laagste tarieven voor jouw klus? 

Bij intercomDirect hanteren wij altijd de beste marktconforme tarieven. Daarnaast voorzien wij jou altijd gratis van een op maat gemaakte offerte!  

Een overzicht van een aantal prijsopgaves vindt u op deze pagina. De genoemde prijzen zijn indicatief en onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen.

Voor een gespecificeerde offerte op maat adviseren wij u contact op te nemen met ons salesteam. Zij zullen uw aanvraag met veel plezier uitwerken.


Neem contact met ons op

PRIJSOPGAVES

INTERESSANTE ARTIKELEN

Intercomsysteem Particulier >

Bent u toe aan een nieuwe deurbel of intercom? Onze systemen zijn uitermate geschikt voor uw woning, appartement of appartementencomplex. Samen bekijken wij uw situatie en zorgen we voor de beste oplossing.

Intercomsysteem Kantoor >

Met een nieuw intercomsysteem is de toegangsverlening tot uw bedrijfspand gewaarborgd. Een veilige oplossing voor uw bedrijf, en tegelijkertijd een klantvriendelijke ervaring voor uw bezoekers. Onze experts adviseren uw graag.

Intercomsysteem Vereniging van Eigenaren (VvE) >

IntercomDirect is uw partner als het gaat om het leveren en vervangen van intercomsystemen. Onze technische dienst biedt u professionele ondersteuning. Zo heeft u als Vereniging van Eigenaren altijd één vast aanspreekpunt binnen onze organisatie, en weet u precies waar u aan toe bent. Van opname en montage tot gebruiksklare oplevering en garantie. Duidelijke afspraken, prettig geregeld!