Vervangen intercomsysteem Rotterdam

 In Rotterdam hebben we recent een succesvol project afgerond waarbij we een verouderd intercomsysteem in een appartementencomplex met 18 appartementen hebben vervangen. Het oude systeem van Golmar voldeed niet langer aan de huidige eisen op het gebied van beveiliging en gebruiksgemak. De bewoners ondervonden regelmatig storingen en waren op zoek naar een meer betrouwbare en moderne oplossing. Voor dit project hebben we gekozen voor een 2-draads IP-systeem van Hikvision. Dit systeem biedt de voordelen van een eenvoudige installatie en is uiterst geschikt voor renovaties, omdat de bestaande bedrading hergebruikt kan worden. Het nieuwe systeem voorziet elke woning van een moderne binnenpost met een gebruiksvriendelijke interface, hoge resolutie videobeelden en verbeterde audiokwaliteit.

1 Appartementencomplex
18 Appartementen
Rotterdam

NIEUWE POSTKAST MET INTERCOMSYSTEEM

Naast het vernieuwen van het intercomsysteem was ook de oude postbus aan vervanging toe. De nieuwe postbus is voorzien van grotere postvakken met anti-hengel kleppen, waardoor de bewoners meer ruimte hebben voor hun post en pakketjes, en beter beschermd zijn tegen diefstal. Het nieuwe Hikvision video-intercomsysteem is geïntegreerd in de postbus, wat de veiligheid en het gemak voor de bewoners aanzienlijk verhoogt. De klant was zeer tevreden met het eindresultaat en waardeert de verhoogde functionaliteit en de moderne uitstraling van de nieuwe installatie. Met het nieuwe Hikvision digitaal video-intercomsysteem in het appartementencomplex in Rotterdam hebben de bewoners nu ook een monitor in hun appartement. Hiermee kunnen ze zien wie er voor de deur staat en via de intercom communiceren met bezoekers. Dit systeem biedt meer veiligheid en gemak voor de bewoners.

Met het nieuwe Hikvision digitaal video-intercomsysteem in het appartementencomplex in Rotterdam hebben de bewoners nu ook een monitor in hun appartement. Hierop kunnen ze duidelijk zien wie er voor de deur staat en kunnen ze via de intercom eenvoudig communiceren met bezoekers. Dit biedt meer veiligheid en gemak voor de bewoners, omdat ze niet alleen visueel kunnen verifiëren wie er voor de deur staat, maar ook kunnen praten met hun bezoekers zonder de deur te openen. De klant was zeer tevreden met het eindresultaat en geniet nu van de verbeterde functionaliteit en het moderne uiterlijk van het nieuwe intercomsysteem. Wilt u ook genieten van een veilig en gemakkelijk intercomsysteem in uw appartementencomplex of appartement, samen met een postkast? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Wij bieden vervanging van verouderde intercomsystemen met de nieuwste technologieën, zoals RFID-druppels en digitale video-intercomsystemen. Daarnaast bieden wij ook diverse postkasten aan. Zo bent u verzekerd van veiligheid en gemak in uw appartementencomplex of appartement. Wil je dit zelf ervaren? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor vrijblijvend advies over de mogelijkheden en voordelen van een modern intercomsysteem.