Vervangen intercomsysteem Gorinchem

 In het appartementencomplex in Gorinchem was het tijd voor een upgrade van het verouderde Golmar video intercomsysteem. Gezien de behoeften van de 56 appartementen, hebben we gekozen voor een snelle en efficiënte aanpak. Binnen één dag is het hele systeem vervangen door een geavanceerd digitaal 2-draads video intercomsysteem met een namenregister en toetsenbord. Dit nieuwe intercomsysteem biedt verbeterde beeld- en audiokwaliteit, dankzij de HD lens en beeld, en maakt het voor bewoners eenvoudiger om toegang te verlenen vanuit hun appartement of via hun smartphone.

1 Appartementencomplex
56 Appartementen
Gorinchem

NAMENREGISTER, TOETSENBORD EN HD BEELDKWALITEIT

De nieuwe intercomsystemen zijn uitgerust met een digitaal namenregister, een toetsenbord, en een HD lens die een helder beeld biedt met een brede kijkhoek van 160 graden. Deze functies zorgen voor een verbeterde deur communicatie en vergroten de veiligheid binnen het complex. Daarnaast beschikt het systeem over een ruisonderdrukkende microfoon en surround geluid, wat de communicatie tussen bewoners en bezoekers helder en storend geluidsvrij maakt. Deze aanpassingen zorgen niet alleen voor een verhoogde veiligheid, maar ook voor een moderne uitstraling van het gebouw. De implementatie van het systeem in één dag minimaliseerde de overlast voor de bewoners en werd zeer gewaardeerd door de klant..

Tevreden met de snelheid en de kwaliteit van de installatie van het nieuwe intercomsysteem. De overgang naar het nieuwe digitale 2-draads video intercomsysteem heeft de functionaliteit en het gebruiksgemak voor alle bewoners aanzienlijk verbeterd. Het systeem biedt nu een betrouwbare en gebruiksvriendelijke ervaring, waardoor de bewoners zich veiliger en comfortabeler voelen in hun appartementencomplex. Deze succesvolle upgrade in Gorinchem is een voorbeeld van onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid in het vervangen van intercomsystemen. Bent u ook op zoek naar een soortgelijke upgrade voor uw appartementencomplex met de nieuwste technologieën? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies..