Postnl

Je bestelling wordt bezorgd met de standaardlevering van PostNL en wordt geleverd binnen de op de productpagina vermelde levertijd. Mocht er onverhoopt iets misgaan nemen wij direct contact op om je op de hoogte te stellen.Bij een Pakketzending krijg je altijd een Track & Trace code geleverd van PostNL in de bevestigingsmail van jouw bestelling. Zo kun je altijd zien wanneer jouw bestelling wordt geleverd.

LET OP! Heb je na de vermelde levertijd jouw bestelling nog niet ontvangen, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice. Wij zoeken dan zo snel mogelijk voor je uit wat de status is van jouw bestelling.

Niet thuis

Ben jij niet thuis op het moment van bezorging? Geen probleem! Dan wordt standaard geprobeerd het pakket af te leveren bij jouw buren. Lukt dit ook niet? Dan zal je pakket worden bezorgd bij de dichtbijzijnste PostNL-afhaallocatie. De bezorger laat in beiden gevallen een bericht in de brievenbus achter.

Bezorgadres

Het is mogelijk om tijdens het bestellen een alternatief afleveradres op te geven. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Dit kan handig zijn wanneer je een pakketje op je werk wilt laten afleveren of bij een bekende wanneer je weet dat je niet thuis bent op het moment van bezorgen. Daarnaast kun je kiezen om jouw pakket bij één van de meer dan 3.500 afhaallocaties van PostNL te laten bezorgen. Selecteer op de kassapagina jouw gewenste afhaal locatie en zie gelijk welke openingstijden dit postkantoor heeft.

Levertijd

Wij verzenden pakketten op maandag t/m vrijdag. PostNL biedt de pakketten een dag later aan (binnen NL). Bij ieder product geven we een verwachte levertijd aan. Op voorraad betekent dat we meteen kunnen leveren. Een levertijd van 1 tot 3 weken betekent dat we het product moeten bestellen bij onze leveranciers. Als de levering van een bestelling langer gaat duren zullen we je dit laten weten. Je kan dan eventueel de bestelling kosteloos annuleren. Wil je van tevoren precies weten wat de levertijd is, neem dan contact met ons op.

Verzendkosten

Standaard verzending Nederland (€6,75), België (€6,75) & Duitsland (€6,75). Voor het verzendklaar maken, controleren en het afleveren van de bestelling betaal je een bijdrage per bestelling. Bij iedere bestelling onder de €50,- wordt een standaard verzendbijdrage van €6,75 doorberekend. Bij iedere bestelling boven de €50,- is de verzending gratis. Mocht je meerdere bestelling plaatsen op dezelfde dag, dan is het niet mogelijk om deze bestellingen samen te versturen. Voor beide bestellingen worden apart verzendkosten in rekening gebracht. Eventuele kosten voor het retourneren zijn altijd voor rekening van de koper.