Video intercom

Er zijn veel verschillende intercoms op de markt waaronder de video intercom. De video intercom is een communicatie systeem uitgerust met een camera zodat u de gast aan de poort of deur daadwerkelijk kan zien, dit gaat aan de hand van een display. Daarbij kunt u ook via de display of de telefoon met de bezoeker praten. Een audio intercom werkt in principe op dezelfde manier alleen is niet uitgerust met een camera. Het is dan alleen mogelijk om met de bezoeker te praten. Maar wat voor video-intercom systemen zijn er? Moet u een video-intercom bedraad? Of draadloos? En wat betekenen deze termen?

Video intercom bedraad of draadloos?

Er zijn zowel bedrade als draadloze intercoms. De video intercom is in het algemeen bedraad op de draadloze deurbel na, echter is dit een andere tak van de intercom. Wanneer een bezoeker aanbelt pakt u bijvoorbeeld de hoorn op, maar er zijn ook video-intercom systemen waarbij dit niet nodig is en u via een monitor kan praten. Aan de hand van 1 knop op de video intercom geeft u de persoon die heeft aangebeld toegang tot uw terrein of huis. Hoe werkt dit? De video intercom wordt aangesloten op een elektrische deuropener. Welk video intercom systeem voor u geschikt is ligt helemaal aan uw huis en of terrein. Wil u advies over welk video intercom systeem bij u past? Of heeft u vragen over de video intercom bedraad of draadloos? Neem gerust met ons contact op! We helpen u graag verder met gratis advies.

Video intercom projecten

Veel flats en appartementen complexen zijn voorzien van een video intercom systeem waarbij wij hebben mogen helpen bij het bedenken van een plan en het installeren van een video intercom systeem. Elk project is uniek en zetten we onze beste monteurs op om samen met u te kijken naar wat voor video intercom oplossing past. Benieuwd naar onze projecten of wat we voor u specifiek kunnen betekenen? Bekijk onze projecten en vraag gratis advies aan. We helpen u graag met het beste video intercom systeem in heel Nederland.


Vraag hier uw offerte aan