Draadloze Video Deurbel

Video Deurbel Wilt u graag een video deurbel kopen en komt u hier niet helemaal aan uit? Wij helpen u bij Intercom Direct graag verder. Wij zijn een specialist in Intercomsystemen ,  camerabeveiliging en video deurbellen. Bij ons kunt u dus terecht voor uw veiligheid. Om uw woning entree zo goed mogelijk te beveiligen bieden wij diverse typen deurbellen met camera aan. Hieronder lichten...

Video Deurbel
Wilt u graag een video deurbel kopen en komt u hier niet helemaal aan uit? Wij helpen u bij Intercom Direct graag verder. Wij zijn een specialist in Intercomsystemencamerabeveiliging en video deurbellen. Bij ons kunt u dus terecht voor uw veiligheid. Om uw woning entree zo goed mogelijk te beveiligen bieden wij diverse typen deurbellen met camera aan. Hieronder lichten wij de types toe en geven we u de informatie die u nodig heeft voor de aanschaf en installatie van de video deurbel. Vrijblijvend advies of vragen? Wij staan u graag te woord.

Waarom een draadloze deurbel met camera?
In deze dynamische tijd wil je graag weten wie er voor je deur staat, dit kan met een (draadloze) deurbel met camera. De handigheden van een video deurbel zijn dat je ook mensen kan begroeten als je niet thuis bent, denk aan postbezorgers. Het andere voordeel is dat de deurbellen vaak voorzien zijn van een bewegingssensor en automatisch afgaan als iemand voor de deur staat. Hierdoor heb je nooit verrassingen voor je deur, je kan met de video deurbel immers zien wie er voor de deur staat.

Draadloze wifi deurbel met camera
Een draadloze wifi deurbel met camera, ja zo kun je de video deurbellen van Intercom Direct beschrijven. Zo lopen de video deurbellen op IEEE802.11b/g/n en zijn ze gemakkelijk op het wifi netwerk van jouw woning of appartement aan te sluiten. met maximaal 128GB opslag en de optie om dit naar de cloud te uploaden ben je ook altijd voorzien van reservekopieën van de beelden van jouw video deurbel, wel zo fijn uiteraard. Vanwege de wifi koppeling is het ook gemakkelijk om de deurbel te bedienen met de Smart App en is de video deurbel compatible met google home. Benieuwd naar de diverse videobellen, bekijk onze modellen direct:

De beste video deurbel kopen?
Wij zijn zeker van onze zaak en staan voor kwaliteit, wij durven dus te stellen dat je bij Intercom Direct altijd een video deurbel koopt die voor jou het beste werkt. Bestel jouw video deurbel direct in de webshop of neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice.

Actieve filters

ID8300 - Draadloze WiFi... ID8300 - Draadloze WiFi...
  • -€ 10,00
Snel bekijken
Normale prijs € 189,95 Prijs € 179,95

ID8300 - Draadloze WiFi Video Deurbel...

Filteren op

Slimme deurbel

Slimme deurbel

Type stroomvoorziening

Type stroomvoorziening

Slotfunctie

Slotfunctie

Terugspreekfunctie

Terugspreekfunctie

Opslag

Opslag

Cloud-opslag

Cloud-opslag

Abonnement nodig voor volledig gebruik

Abonnement nodig voor volledig gebruik

Uitbreidbaar met binnenshuis ontvanger

Uitbreidbaar met binnenshuis ontvanger