Draadloze Video Deurbel - ID8100

€ 149,95
  Inclusief BTW
Omschrijving

Draadloze video deurbel ID8100 | Video deurbel met opslagmogelijkheid

Nu tijdelijk in prijs verlaagd! Van €189,95 naar €149,95! 

Weet wie er voor jouw deur staat. Een veilig gevoel.

In een tijd waarin criminaliteit alleen maar toe lijkt te nemen en inbraken aan de orde van de dag zijn, wil je jouw eigendommen natuurlijk beschermen. Tegenwoordig is er met de huidige technieken gelukkig veel meer mogelijk dan enkele jaren geleden. De ID8100 video deurbel is een innovatief apparaat dat jou altijd laat weten wie er voor de deur staat. Ook wanneer je zelf niet thuis bent ontvang je direct een melding zodra iemand bij je aanbelt. Met een duidelijk beeld (2K Quad HD) en heldere spraakverbinding kun je meteen reageren via je smartphone. En heb je even geen gelegenheid zelf te antwoorden, dan wordt een voorgeprogrammeerde boodschap afgespeeld. Een veilig gevoel!

Niemand vindt het prettig om ’s avonds laat de deur te openen als er wordt aangebeld. Je hoort vaak genoeg nare verhalen. De ID8100 draadloze video deurbel zorgt voor jouw gemoedsrust. Met je smartphone beantwoord je eenvoudig de melding en ziet meteen wie er aan de deur staat. De camera is voorzien van bewegingsdetectie. Dus ook wanneer er niet wordt aangebeld, registreert de camera ongebruikelijke bewegingen rond je huis en meldt deze. De beelden worden automatisch voor je opgeslagen zodat je ze altijd kunt terugkijken.

Highlights:

Compleet – de draadloze video deurbel ID8100 is zeer compleet uitgerust. Naast de bel met ingebouwde camera (voorzien van 166° groothoeklens) is een extra wandconsole met schuine hoek inbegrepen. Een fraai vormgegeven draadloze speaker, voedingsadapter en een handige montage set worden in een degelijke verpakking geleverd.

Gebruiksvriendelijk – de meegeleverde gebruikershandleiding zorgt voor een eenvoudige en probleemloze installatie. Bovendien is de handige ID8100 app op je smartphone makkelijk en intuïtief te bedienen.

Bewegingsdetectie – de camera is voorzien van een bewegingsdetector. Ongenode gasten worden zo toch gespot. De beelden worden opgeslagen en je ontvangt automatisch een melding. Het detectiegebied is instelbaar, zodat bijvoorbeeld passerend verkeer of de kat van de buren niet worden gedetecteerd.

Gratis opslag – een belangrijk voordeel van de ID8100 is dat je gemakkelijk een SD kaart toevoegd (Max.128GB). Zo kun je kosteloos de opgenomen beelden opslaan en terugkijken. Heb je de beelden toch liever in de cloud? Dan is dit optioneel ook mogelijk met een online cloud abonnement.

Exclusief – de ID8100 is exclusief online verkrijgbaar en is niet te koop in de winkel.

VANDAAG VOOR 15:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS!

ID8100

Specifieke referenties