Volledig Draadloze video deurbel - ID8200

€ 159,95
  Inclusief BTW
Omschrijving

Volledig draadloze video deurbel ID8200 | Video deurbel met opslagmogelijkheid

Nu tijdelijk in prijs verlaagd! Van €189,95 naar €159,95! 

VANDAAG VOOR 15:00 BESTELD, DE VOLGENDE WERKDAG IN HUIS!

Beschermt jouw huis en eigendommen.

Je huis is jouw veilige haven, de plek waar je jezelf kunt zijn en onbezorgd tot rust komt na een hectische dag. Hoewel, onbezorgd? Je leest dagelijks over brutale inbraakpogingen, onbetrouwbare pakketbezorgers of collectanten met een vaag verhaal. De hoogste tijd om eens te kijken naar je persoonlijke veiligheid. Met de nieuwe HD1080P videodeurbel kijk je voortaan op je smartphone wie er voor de deur staat. Deze slimme beveiligingstool is volledig stand-alone te gebruiken door de aanwezigheid van een ingebouwde accu. Installeren was nog nooit zo makkelijk. De bijbehorende app leidt je met een duidelijke handleiding stap voor stap door de handleiding. Een draadloze speaker met diverse belgeluiden en volumeregeling in inbegrepen.

Ook wanneer je zelf niet thuis bent waakt de HD1080P over jouw eigendommen. Belt er iemand aan, dan zie je een realtime videoweergave op je smartphone en communiceer je door middel van een spreek-luister verbinding rechtstreeks met de beller. Staat er iemand voor de deur die niet aanbelt, dan wordt de persoon toch geregistreerd door de ingebouwde bewegingsmelder en ontvang je een foto van de ongenode gast. Ben je zelf niet in de gelegenheid te antwoorden, dan biedt de HD1080P de mogelijkheid om een vooraf opgenomen boodschap af te spelen.

Features:

Compleet – de draadloze video deurbel HD1080P is een alles-in-1 oplossing. Naast de bel met ingebouwde camera (voorzien van 166° groothoeklens) wordt een fraai vormgegeven draadloze speaker en een duidelijke handleiding geleverd in een stevige verpakking.

Gebruiksvriendelijk – de video deurbel is eenvoudig te monteren. De unit kan draadloos worden geplaatst door het gebruik van een ingebouwde accu. Geen snoeren, kabels of voedingen. Het benodigde montagegereedschap wordt meegeleverd. Nadat je op de app een account hebt aangemaakt volgt den duidelijke stap-voor-stap handleiding. Volg simpelweg de aanwijzingen op je scherm en jouw voorkeuren zijn in een handomdraai ingesteld.

Bewegingsdetectie – de camera is voorzien van een bewegingsdetector. Ongenode gasten worden zo toch gespot. De beelden worden opgeslagen en je ontvangt automatisch een melding.

Gratis opslag – een belangrijk voordeel van de ID8200 is dat je gemakkelijk een SD kaart toevoegd (Max.128GB). Zo kun je kosteloos de opgenomen beelden opslaan en terugkijken. Heb je de beelden toch liever in de cloud? Dan is dit optioneel ook mogelijk met een online cloud abonnement. SD-kaart wordt niet standaard meegeleverd.

VANDAAG VOOR 15:00 BESTELD, DE VOLGENDE WERKDAG IN HUIS!

Exclusief
 – de ID8200 is exclusief online verkrijgbaar en is niet te koop in de winkel.

Belangrijk – Deze draadloze video deurbel werkt met een accu. Bent u opzoek naar een draadloze video deurbel die middels een 24V adapter werkt? bekijk dan de ID8100.

ID8200

Specifieke referenties