Binnenmonitor

IntercomDirect heeft een ruime keuze in binnenmonitoren. Bent uw opzoek naar een Intercomsysteem voor uw woning met de nieuwste functionaliteiten? Bekijk dan onze IP binnenmonitoren. Bent u opzoek naar een traditioneel intercomsysteem dat werkt op 2-draads of 4-draads aansluiting? Ook dan bent u hier op de juiste plek. Heeft u hulp nodig bij het uitzoeken van de juiste monitor? Neem dan via...

IntercomDirect heeft een ruime keuze in binnenmonitoren. Bent uw opzoek naar een Intercomsysteem voor uw woning met de nieuwste functionaliteiten? Bekijk dan onze IP binnenmonitoren. Bent u opzoek naar een traditioneel intercomsysteem dat werkt op 2-draads of 4-draads aansluiting? Ook dan bent u hier op de juiste plek.

Heeft u hulp nodig bij het uitzoeken van de juiste monitor? Neem dan via onderstaande link contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder.

Neem contact op met onze klantenservice.

Onze binnenmonitoren zijn geproduceerd voor langdurig gebruik en door ons eenvoudige menu gemakkelijk te bedienen. U heeft een ruime keuze uit meerdere maten schermen, waaronder: 4 inch, 7 inch en 10 inch. Daarnaast ondersteunen ons IP binnenmonitoren ook WI-FI, waardoor u via uw telefoon uw intercomsysteem kunt bedienen.

Neem snel een kijkje in onze collectie en bekijk al uw mogelijkheden!