Intercomsysteem appartementen

Intercomsysteem 1-4 Appartementen

Intercomsysteem appartementen Woont u in een appartement en moet u ook zo vaak naar de deur lopen om te kijken wie er voor de deur staat? Dat is vanaf vandaag verleden tijd. Het is namelijk een goed moment om te kijken naar de nieuwste technologie, dat door jong en oud gemakkelijk te begrijpen is. Tegenwoordig kunt u door middel van een intercomsysteem appartementen eenvoudig controleren wie...

Intercomsysteem appartementen

Woont u in een appartement en moet u ook zo vaak naar de deur lopen om te kijken wie er voor de deur staat? Dat is vanaf vandaag verleden tijd. Het is namelijk een goed moment om te kijken naar de nieuwste technologie, dat door jong en oud gemakkelijk te begrijpen is. Tegenwoordig kunt u door middel van een intercomsysteem appartementen eenvoudig controleren wie er voor de deur van uw appartement staat en een beslissing maken of u de bezoeker toegang wil geven tot uw appartement of niet. Dit doet u slechts door op een knop te drukken vanuit uw binnenmonitor.

Wat doet een appartementen intercomsysteem?

In dit artikel wil ik u graag uitleggen wat een appartementen intercomsysteem precies inhoudt en welke opties er allemaal zijn. Daarnaast vertel ik u graag over de voordelen, want de nadelen, die zijn er niet! Een eigen appartement is natuurlijk ontzettend gaaf om te hebben, zeker als u ook een intercomsysteem voor uw appartementen heeft. Zo’n systeem werk als volgt: Er belt een bezoeker aan bij de ingang van uw appartement. U krijgt op een binnenmonitor in uw woning (of tegenwoordig zelfs op uw mobiel) een melding dat de deurbel gaat. U kunt met de persoon praten door middel van een audio- en video-optie in het systeem. Zo kunt u deze persoon zien en vragen wie er voor de deur staat, of wat deze persoon komt doen. Heeft u Wifi thuis en kiest u liever voor het nieuwste van het nieuwste? Met ons moderne intercomsysteem kunt u de voordeur openen door slechts op een knop van uw telefoon te drukken. En dat allemaal vanuit uw stoel, heerlijk hè?

Voordelen van een appartementen intercomsysteem

De voordelen zijn dat u niet continu naar de deur hoeft te lopen om te kijken wie er voor de deur staat. Dat is natuurlijk helemaal handig als u slecht ter been bent, of andere medische klachten hebt. Maar ook als u kerngezond bent, is het gewoon een stukje luxe, dat zeer mooi meegenomen is. Zoals ik u al eerder vertelde, er zijn ontzettend veel mogelijkheden met betrekking tot zo’n systeem. Daarom heb ik de mogelijkheden hieronder omschreven en toegelicht:

- Audiosysteem: Een systeem waarbij u bij het horen van de deurbel slechts kunt praten met de bezoeker.

- Audio- & videosysteem: Een systeem waarbij u bij het horen van de deurbel zowel kan praten met de bezoeker als de persoon kunt zien.

- Automatisch toegang verlenen: Zowel een audio- als een videosysteem, maar dan ook nog met de optie om de deur vanuit uw stoel te openen door middel van een knopje.

Veelgestelde vragen (FAQ) Intercomsysteem voor uw eigen appartement.

 • Kan de huidige bekabeling hergebruikt worden?
  In de meeste gevallen kan de huidige bekabeling worden hergebruikt. Wij zullen eerst het type kabel voor u identificeren, zodat wij zeker weten dat het ook met onze systemen werkt. Ook zullen wij nagaan wat de staat van de huidige bekabeling is. Is alles naar wens? Dan kan de bekabeling voor het nieuwe intercomsysteem worden gebruikt.
 • Hoe weet ik of ik een nieuwe Intercomsysteem nodig heb?
  Vaak als er klachten komen zoals, geen geluid of een niet werkend deurbel wordt het tijd om het intercomsysteem te vervangen. Ook is het belangrijk om na te gaan hoelang het huidige intercomsysteem al in gebruik is. Na een bepaalde tijd adviseren wij u om het intercomsysteem te gaan vernieuwen, omdat er waarschijnlijk steeds meer vervelende kleine storingen zullen optreden. Wij helpen u graag met het zoeken naar het juiste intercomsysteem. Neem gerust contact op met onze helpdesk.
 • Kan ik op meerdere kamers mijn intercomsysteem bedienen?
  Absoluut, U heeft de mogelijkheid per appartement om tot drie binnenmonitoren aan te sluiten. Dit betekent dat u in drie verschillende kamers het intercomsysteem kunt bedienen.
 • Kan ik mijn intercomsysteem ook zelf installeren?
  Natuurlijk, Met de bijbehorende handleiding kan iedereen onze Intercomsysteem installeren. Ook staan onze installateurs natuurlijk altijd voor u klaar! Kom je er toch zelf niet uit? Onze helpdesk is vanaf 09:00 tot 17:00 beschikbaar.
 • Kan ik de deurbel van mijn appartement ook aansluiten aan het intercomsysteem?
  U krijgt de mogelijkheid om op de binnenmonitor een losse deurbel aan te sluiten. U kunt de deurbel gebruiken door het op uw binnenmonitor aan te sluiten. Zie hiervoor de installatie handleiding.