Video Intercomsysteem

Video Intercomsysteem

Intercom systeem Bent u op zoek naar een goede intercom systeem voor uw woning, appartement, appartementencomplex, poort of hekwerk? Dan bent u bij IntercomDirect aan het juiste adres. Ons assortiment is erg breed wat betreft intercom systemen. Zo werken ons intercomsystemen op verschillende soorten bekabeling. Neem een kijkje in ons brede assortiment en maak uw keuze! U heeft 2 jaar...

Intercom systeem

Bent u op zoek naar een goede intercom systeem voor uw woning, appartement, appartementencomplex, poort of hekwerk? Dan bent u bij IntercomDirect aan het juiste adres. Ons assortiment is erg breed wat betreft intercom systemen. Zo werken ons intercomsystemen op verschillende soorten bekabeling. Neem een kijkje in ons brede assortiment en maak uw keuze! U heeft 2 jaar garantie!

Een intercom voor u

Wij van IntercomDirect hebben ook een breed assortiment qua intercom systemen voor uw poort, u kunt met de systemen communiceren waar en wanneer u wilt. Het intercom systeem voor uw poort heeft ook een camera, zo kunt u eenvoudig zien wie er voor uw poort staat. Als er iemand aanbelt kunt u eenvoudig zien wie het is en u kunt communiceren met deze persoon, hier kunt u dan een melding van krijgen op uw smartphone. Na het gesprek dat u gevoerd heeft kunt ervoor kiezen om de poort te openen, u kunt de poort ook sluiten als u wilt. Heeft u liever nog meer beveiliging bij uw poort? Wij leveren ook losse beveiligingsystemen met bewegingssensoren, zodra er beweging plaatsvindt, wordt er een melding naar uw smartphone gestuurd. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ons assortiment

IntercomDirect biedt u intercom systemen voor u poort aan die beschikken over moderne functionaliteiten. De intercoms zijn gebruiksvriendelijk en eenvoudig te bedienen. Door de camera kunt u eenvoudig zien wie er voor de poort staat, ideaal als je het aan ons vraagt. Neem ook een kijkje bij onze draadloze deurbellen. U kunt uw intercom systemen voor uw poort op afstand bedienen, als u rondom het huis bezig bent kunt u eenvoudig de poort openen of sluiten. In ons assortiment hebben wij ook camera beveiliging. Als u uw huis extra wil beveiligen dan is dit de oplossing voor u!

Bestel uw intercom systeem voor uw poort

Zoals u kunt lezen is een intercomsysteem super handig voor uw poort. Misschien heeft uw bedrijfspand wel een nieuwe poort nodig, dan kan dit ideaal van pas komen. Als u nog zoekt naar een extra beveiliging voor uw bedrijfspand, dan komt de toegangscontrole goed van pas. De intercom systemen voor uw poort hebben twee jaar garantie en worden voor u geïnstalleerd. Eenvoudig u intercom systemen voor uw poort bestellen doet u bij Intercom direct!