Vakkundige installatie
2 jaar garantie
Gratis Technische ondersteuning

DS-1258ZJ

Productkenmerken:

Type: Muursteun voor binnengebruik

Compatibiliteit: Geschikt voor minidome en dome camera's

Materiaal: Gemaakt van plastic

Kleur: Hikvision Wit

Onze prijs € 13,07
Verzending Gratis

Beschikbaar
Vandaag voor 15:00 besteld, de volgende werkdag in huis!

Onze service:
  • Gratis technische ondersteuning
  • Niet goed = geld terug
  • 2 Jaar garantie
Omschrijving

De DS-1258ZJ is een specifieke montagebeugel ontworpen voor bepaalde Hikvision beveiligingscamera's. Deze beugel biedt een betrouwbare en flexibele montagemogelijkheid voor je camera, waardoor je de kijkhoek en positie van de camera gemakkelijk kunt aanpassen voor een optimale bewaking.

Met zijn verstelbare ontwerp kun je de camera nauwkeurig positioneren om een breed scala aan bewakingsgebieden te bestrijken. Dit maakt het ideaal voor het monteren van camera's op muren, plafonds, of andere oppervlakken, zodat je een uitgebreid overzicht hebt van de bewaakte omgeving.

De DS-1258ZJ is eenvoudig te installeren en duurzaam gebouwd, waardoor het een betrouwbare keuze is voor het monteren van Hikvision beveiligingscamera's. Het biedt een veilige en stabiele bevestiging, zelfs in veeleisende omgevingen, en is compatibel met verschillende installatiescenario's.

Of je nu een professionele installateur bent of een doe-het-zelver die zijn beveiligingssysteem wil verbeteren, de DS-1258ZJ biedt een betrouwbare oplossing voor het monteren van je Hikvision camera. Met zijn verstelbare ontwerp en duurzame constructie zorgt deze beugel ervoor dat je camera veilig en effectief wordt geïnstalleerd, waardoor je gemoedsrust hebt dat je eigendommen goed worden bewaakt.

DS-1258ZJ
Afmeting
111×120×161.5 mm
Gewicht
200 g

Specifieke referenties

Reviews (0)